Ponturi de cultura & divertisment

By  | 

Spectacole, teatru radiofonic, filme – fii cu ochii pe artă alături de COSMO!

 

Spectacolul "LUV"

Spectacolul „LUV”

„LUV“, un spectacol american despre dragoste

Spectacolul „LUV“ de Murray Schisgal vorbeşte despre alte sensuri ale dragostei decât cele cu care suntem deja obişnuiţi – Harry Berlin a obosit să caute sensul vieţii, Milt Manville este prizonier între două iubiri, iar Ellen Manville, o soţie devotată, care a crezut atât de mult în iubirea eternă, încât s-a pierdut pe sine într-o căsnicie consumată. Un triunghi al căutărilor, o farsă absurdă şi comică a vieţii şi care te delectează cu subiecte actuale de viaţă. Cu: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu, în regia Iuliei Grigoriu. Unde: la Teatrul În Culise din Bucureşti.

 

 

 

 

Credit foto: Odeon Cineplex.

Credit foto: Odeon Cineplex.

Filmul „Terminator Genisys“ pe DVD

Arnold Schwarzenegger revine în forţă într-un nou capitol exploziv al seriei Terminator. În războiul dintre oameni şi roboţi, sergentul Kyle Reese este trimis de liderul Rezistenţei, John Connor, înapoi în trecut, în anul 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor. Dar, de data aceasta evenimente neaşteptate au modificat trecutul şi ameninţă viitorul omenirii. În rolurile principale: Jay Courtney, Emilia Clarke din Game şi protectorul ei, Arnold Schwarzenegger. Filmul este disponibil în magazinele de specialitate în format Steelbook 3D + 2D, Blu ray 3D, Blu ray şi DVD.

 

 

PITB, editia #2

PITB, editia #2

 4 zile de teatru cu Platforma Internationala de Teatru Bucuresti

Ieri a luat startul Platforma Internaţională de Teatru Bucureşti, ocazie cu care până duminică, 15 noiembrie vezi în Bucureşti spectacole de teatru şi poţi participa la dezbateri reunite sub tema „Familia contemporană“. Ce mai înseamnă o familie normală?, este întrebarea pe care o propun producţiile prezente în program, şi care au loc la ARCUB-Gabroveni (Sala Mare şi Sala Studio), Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Comedie (Sala Nouă) şi Centrul de Teatru Educaţional Replika. Tot până duminică, ascultă pe Radio România Cultural, de la ora 22:30 spectacole de teatru radiofonic cu tema familia contemporană. Excelent!

Comments

comments