Plimba-ti zambetul stralucitor prin Europa!

By  | 

Femeile de pretutindeni viseaza la un zambet perfect si apeleaza la diverse metode de albire pentru a-l obtine. De la clasicul bicarbonat pana la albirea profesionala, in cabinetul specialistului exista o mare varietate de tehnici care vin in ajutorul doritoarelor de dinti perfect albi.
 
Daca ai incercat si tu multe metode de albire si te-ai oprit la gama Colgate Whitening, acum esti rasplatita. Acceseaza pagina http://www.facebook.com/ColgateRomania, completeaza chestionarul si vezi ce capitala i se potriveste zambetului tau!

Fii cu ochii pe pagina de Facebook Colgate Romania in perioada 6 aprilie-6 iunie 2012 si, la tragerea la sorti din 7 iunie, poti castiga o excursie la Milano, Paris, Amsterdam, Berlin sau Londra.

Biletul tau catre Europa este bonul fiscal de la achizitionarea unui produs, valabil pe durata desfasurarii concursului, asa ca ai grija sa-l pastrezi!

Folosind gama Colgate Whitening, vei avea zambetul asortat cu toate capitalele modei din concurs. Vei straluci in "orasul luminilor", te vei adapta perfect stilului londonez, te vei simti in largul tau printre miile de flori din Amsterdam, vei pasi pe strazile din Milano ca pe podium si vei sfida avangarda din Berlin.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *