Playing for keeps (VIDEO)

By  | 

George Dryer (Gerard Butler) a fost in tinerete un cunoscut fotbalist, dar acum e aproape falit. El s-a intors in oraselul de provincie McLean ca sa-si imbunatateasca relatia cu fiul sau de 9 ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a vazut rar de cand s-a despartit de mama sa, Stacie (Jessica Biel).

Desi a facut multe greseli in trecut, George e dispus sa faca compromisuri, de dragul copilului, si sa gaseasca un loc de munca in apropiere.

Ca sa pastreze o relatie buna cu cel mic, Stacie il convinge pe George sa antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipasera cei doi este insa atentia pe care o primeste barbatul din partea parintilor copiilor din echipa.

Printre femeile atrase ca un magnet de George se numara Barb (Judy Greer), care vrea sa se convinga ca mai este inca atragatoare, dupa un divort urat.

Apoi este Denise (Catherine Zeta-Jones), o casnica plictisita, crainic de stiri in tinerete, care se ofera sa il ajute pe George sa ajunga prezentator de stiri sportive.

Nu in ultimul rand, sponsorul echipei, instaritul Carl King (Dennis Quaid), se imprieteneste cu George ca sa le dovedeasca asociatilor sai cat de apropiat este el de o fosta vedeta.

Chiar si sotia lui Carl, Patti (Uma Thurman), care i-a fost credincioasa sotului infidel pana acum, ii face avansuri lui George, pentru ca gaseste la el tot ce ii lipseste sotului sau.

Poate ca George are situatia in control pe teren, insa toate aceste tentatii il impiedica sa petreaca timp cu fiul sau. Cum va reusi fotbalistul sa fie un tata bun pentru Lewis si sa se impace cu Stacie, cand toata lumea se lupta pentru un strop din atentia sa?

  • Regie: Gabriele Muccino.
  • Distributie: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman, Judy Greer, James Tupper, Grant Goodman.
  • Comedia Playing for Keeps/ Mereu in offside este distribuita de MediaPro Distribution, fiind disponibila pe marile ecrane incepand cu 7 decembrie 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *