Piranha 3D (VIDEO)

By  | 

Anul acesta insa… exista un motiv mult mai serios de ingrijorare, pe langa obsinuitele mahmureli si plangerile locuitorilor.

Teroarea e pe cale sa se instaleze. In adancurile intunecate ale lacului un cutremur elibereaza niste creaturi preistorice: pesti piranha monstruosi, peste care evolutia a trecut fara a-i atinge.

Captivi de milioane de ani, pradatorii feroce se aduna in bancuri imense pentru a-si satisface foamea, devorand totul in cale.

Tinerii iresponsabili care se scalda fara griji in apele lacului Victoria sunt prada perfecta. Seriful Julie Forester (Elisabeth Shue), impreuna cu Fallon, adjunctul sau (Ving Rhames) incearca sa adune o echipa pentru a porni in misiunea de salvare a oraselului de amenintarea din adancuri.

Regizorul Alexandre Aja („The Hills Have Eyes”) si actorii: Elisabeth Shue, Jerry O’Connell, Ving Rhames, Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd Jessica Szohr (Gossip Girl), Steven R. McQueen (The Vampire Diaries), Adam Scott si Kelly Brook te invita in aceasta toamna intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie care, prin intermediul tehnologiei real D 3D de ultima ora, devine una cu adevarat terifianta.

Din 1 octombrie, Piranha 3D / Piranha isi arata coltii si in Romania. La Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *