Petrecerea burlacitelor: Q&A

Orice petrecere a burlăcițelor vine la pachet cu câteva reguli de bun-simț. Ca să nu mai existe dileme, îți răspundem mai jos la toate întrebările.

Petrecerea burlacitelor: trucuri de organizareQ: Mireasa poate contribui financiar la organizarea petrecerii?

A: Nu. Dacă plănuiți să plecați într-o mică excursie, e OK s-o lăsați să-și plătească biletul de avion, dar de restul vă ocupați voi. “Odată ce pune piciorul pe <<teritoriul burlăcițelor>>, mireasa nu trebuie să plătească pentru nimic”, spune Schroeckenstein.

Q: E OK să lipsești de la petrecere?

A: Depinde cine ești pentru mireasă. Dacă ești domnișoară de onoare, e una dintre obligațiile tale. Totuși, în cazul în care e o cheltuială pe care nu ți-o permiți acum, e normal să te simți presată, așa că cel mai bine ar fi să vorbești cu mireasa. Ar trebui să te înțeleagă.

Q: E adevărat că fiecare dintre noi trebuie să-i ofere câte ceva?

A: Nu neapărat. Dacă sânteți multe, împărțiți-vă în câteva grupuri pentru cumpărarea cadourilor.

Q: Cum echilibrez bugetul?

A: Nunțile sunt o cheltuială pentru toți cei implicați. “Toate conflictele la care am luat parte aveau de-a face cu banii”, spune Schroeckenstein. Și cum nu dispuneți de un venit nelimitat, stabiliți de la început o sumă pe care fiecare dintre voi să și-o poată permite. Interesează-te cât mai curând posibil și spune-le invitatelor cât ar costa seara sau weekendul de petrecere, ca să nu ai surprize la final. “Subiectul banilor e întotdeauna unul delicat, așa că nu te înhăma la ceva ce te depășește. Trebuie să fie clar pentru toată lumea cât va scoate din buzunar, iar dacă, dintr-un motiv sau altul, una dintre voi nu-și permite, reconsiderați-vă ideile”, sfătuiește specialistul.

Q: Și cum rămâne cu stripperii?

A: Să fim serioși, tradițiile “siropoase” se mai schimbă odată cu trecerea anilor. Cheltuirea banilor pe un grup de bărbați în latex nu mai e în trend, plus că unele invitate (sau chiar mireasa) s-ar putea simți stânjenite. Mai bine fii creativă și pune la punct o petrecere cu tematică glam!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise