Cum organizezi o petrecere tematică de majorat

Vrei ca petrecerea ta de majorat să fie deosebită? Poți organiza una cu tematică, nu e deloc greu! COSMO îți spune ce trebuie să faci pentru ca totul să iasă perfect.

Primul pas este, bineînțeles, alegerea tematicii. Ai zeci de variante din care poți alege: anii ’20 (sau ’50, ’70… ce vrei tu), Alice în Țara Minunilor, pirați, carnaval, western, Paris, unicorni, pisici, medieval etc.Apoi, gândește-te ce decorațiuni vrei/poți să folosești. Acestea trebuie să se potrivească perfect cu tematica, deci nu te încăpățâna să păstrezi o anumită tematică doar pentru că îți place. Știm că unele decorațiuni pot fi greu de găsit sau costisitoare, așa că trebuie să fii dispusă să schimbi tematica, dacă e nevoie.

COSMO tip: Încearcă să decorezi toate suprafețele. Pe podea sau tavan baloane, pe pereți postere sau obiecte decorative, pe alte suprafețe confetti sau lumânări parfumate etc.

Citește și: Idei inedite pentru organizarea petrecerii de majorat 

Pregătește activități și jocuri tematice, dar ai grijă să nu fie prea multe. Invitații vor să se distreze, să socializeze și să danseze, nu să fie obligați să joace tot felul de jocuri toată seara.

Apoi, invită-ți prietenii din timp – trebuie să aibă timp suficient pentru a-și găsi o ținută potrivită și cadoul perfect pentru tine. Trăim în era tehnologiei, deci poți face un event privat pe Facebook sau poți face o invitație în Photoshop pe care o trimiți pe mail. Menționează și dacă e nevoie să vină cu un costum tematic!

Nu uita de mâncare și băutură, și acestea trebuie să se potrivească tematicii… cât de cât. Caută idei pe Pinterest și testează înainte de party, pentru a fi sigură că toate vor ieși ok.

Cât despre muzică, cu siguranță ai preferințele tale, dar nu strică ca la început, atunci când vin invitații, muzica să fie în temă. În cazul unei petreceri cu pirați, Lord of the Rings sau anii ’50 nu e deloc greu să găsești un playlist potrivit.

Tot ce îți rămâne de făcut e să te distrezi și nu uita să faci multe poze!

Citește și: Cocktail-uri pe care orice femeie trebuie să știe să le facă singură 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.