Pernele de călătorie – pentru călătorii confortabile, dar memorabile!

Create pentru a merge cu tine oriunde ai nevoie de relaxare, de confort pe drumurile lungi cu mașina, avionul, trenul … ai prins ideea … în cam toate plimbările tale!

Inovația pernelor de călătorie Napio stă în designul concept „3D-Contour‟ din spumă cu memorie “High density Fine skin” care oferă susținere 360 de grade a capului, gâtului și a bărbiei, modelându-se astfel după forma corpului și asigurând o postură corectă a corpului și un somn relaxant.

Net superioare pernelor gonflabile, cu umplutură de polistiren sau puf siliconic, pernele de călătorie Napio se modelează prin separarea zonelor de presiune si ofera in timpul calatoriilor un somn placut si relaxant fără dureri cervicale sau senzatii de “gât înțepenit”.

Husa detașabilă din material SoftTouch la interior și 3D Mesh la exterior conferă o senzație plăcută la atingere si permite circulația aerului pentru a preveni supraîncălzirea corpului.

Beneficiază acum de oferta cu 27% reducere achiziționând pe www.napio.ro perna de călătorie Napio care ți se potrivește la prețul promoțional de 144 lei, economisind astfel 54 lei!
Ofertă valabilă in limita stocului disponibil.

  1. Materiale Premium SoftTouch & 3D Mesh
  2. Formă ce asigură o susținere optimă cu elemente reglabile în funcție de preferințe
  3. Spumă cu memorie de calitate premium pentru confort maxim
  4. Husa Confort+ detașabilă: interior SoftTouch plăcut la atingere și material 3D-Mesh la exterior pentru o mai bună ventilație, sporește circulația aerului și previne supraincălzirea
  5. Recomandări kinetoterapeutice
  6. Ușor de transportat

Intră acum pe www.napio.ro si comandă perna de călătorie Napio care ți se potrivește la prețul promoțional de 144 lei, economisind 54 lei!
Oferta cu 27% reducere este valabilă in limita stocului disponibil.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.