Perimetrul Subiectiv – cum puteți să contribuiți la subiectivizarea perimetrului din Piata Natiunilor Unite

Proiectul ”Perimetrul Subiectiv” se incheie vineri, 6 iulie. În cadrul evenimentului de închidere, în Piața Națiunilor Unite, începând cu ora 18:30, va avea loc o expoziție în spațiul public, pe casa scării și în grădina interioară. La expoziție se vor prezenta principalele rezultate ale proiectului.

 Perimetrul Subiectiv” a început în urmă cu 4 luni, pentru a răspunde la întrebările firești legate de spațiul public urban. Parcursul proiectului a fost unul bazat pe colectarea poveștilor frumoase ale trecătorilor din zona Piața Națiunilor Unite, de Andrada Lăutaru și Alexandra Voivozeanu.Cu ajutorul spuselor trecătorilor și impresiilor acestora, spațiul urban a trecut prin multe filtre artistice, luând ființă ilustrații și murale realizate de Sorina Vazelina și Dan Michiu Dincescu. A mai fost pregătită o incursiune fotografică în trecut, dar și un loc pentru intervenții vizuale și scrise.

Firescul cotidian a fost întors pe toate părțile și o frumoasă comunitate de iubitori ai artei s-a format printr-o serie de procese creative.

Cum se transformă în timp un spațiu pe care îl traversăm zilnic?  În ce feluri ne interesează, în ce feluri ne atașăm de el, la ce nevoi ne așteptăm să răspundă? Ce luăm de-a gata și pe ce ne lăsăm amprenta? Cum îl facem mai mult al nostru?

Acestor întrebări le puteți afla răspunsurile vineri, în cadrul evenimentului, când puteți să contribuiți la subiectivizarea perimetrului din Piata Natiunilor Unite.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.