Pentru a evita aglomerația, iCEE.fest a suspendat azi vânzarea online pentru bilete

By  | 

Organizatorii festivalului iCEE.fest, au anunțat că, începând de azi – cu 3 zile înainte de eveniment – , biletele se vor vinde doar pe bază de cerere, printr-o listă de așteptare – ținând cont de interesul crescut pentru festival și necesitatea de a evita aglomerația.

Cei care doresc să participe în ultimul moment trebuie să completeze un formular disponibil pe site-ul evenimentului si, ulterior, vor primi detalii despre cum mai pot încă rezerva unul dintre ultimele bilete care se vor emite începând de azi.

Bucureștiul devine săptămâna aceasta, joi și vineri, capitala Internetului și a tehnologiei din Europa Centrală și de Est.

 

Agenda – care poate fi consultată aici – este complexă: cuprinde 6 scene si 12 linii de conținut: Disruption, eHealth, VR&AR, eCommerce, Content, AdTech, FinTech, Marcom, Smart Homes, Creativity, Startups si Entertainment.

 

La noua ediție iCEE.fest vor participa peste 100 de companii majore și peste peste 150 de speakeri si experți internaționali. 

Anul acesta avem peste 90 de ore de conținut, atent selecționat, care îi va ajuta pe experții în domeniu să se pregătească pentru transformările pe care tehnologia le va provoca în cele mai diverse domenii de business, în următorii ani. La întrebarea cui se adresează iCEEfest, răspunsul e simplu: oricui este implicat în orice fel de business, de la agricultură la construcții, arhitectură, medicină, marketing si comunicare, financiar bancar… până la hi-tech sau divertisment. Internetul schimbă toate regulile„, explică Dragos Stanca, fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe, lansat în 2012.

Studenții si elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN sau Carrefour.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *