Paste 2015: Decoratii DIY

By  | 

Paştele este, alături de Crăciun, cea mai importantă sărbătoare a anului, dar nu este deosebită doar datorită semnificaţiei regilioase. Bucatele tradiţionale, vizita iepuraşului, primirea luminii sfinte, colorarea ouălor şi decoraţiunile, toate acestea adunate dau farmec perioadei.

Dacă şi tu preferi decoraţiuniile handmade în favoarea celor cumpărate de la magazin, ţi-am pregătit azi 5 idei pe care oricine le poate încerca, fiind simple, dar de efect.

Flori în cuib

Vazele pot fi frumoase, dar nu te-ai săturat de ele? Aşează buchetul de flori într-un cuib! Da, ai citit corect, vei folosi un cuib. Alege câteva crenguţe din parc sau din preajma blocului şi aşează-le frumos în formă de cuib, lipindu-le bine între ele. Pune în centru un bol cu apă în care să aşezi florile şi asta este tot! 

Idei de machiaj pentru Paste GALERIE FOTO

Ouă în cuib

Poţi pregăti un cuib şi pentru ouăle de Paşte, dar fă-l ceva mai mic şi pune plante decorative uscate (de preferat muşchi) în centru sau hârtie creponată pentru un plus de culoare.

Coroniţă veselă

O altă idee sunt coroniţele de agăţat pe uşă. Credeai că acestea sunt potrivite doar în perioada Crăciunului? Nici vorbă, vor arăta la fel de bine şi primăvara. Decorează-te cu floricele, lipeşte ouă colorate de carton, iepuraşi sau orice altceva crezi că s-ar potrivi şi vei vedea ce grozav vor arăta pe uşa de la intrare!

Cadouri de Paste pentru familia iubitului

Ouă deosebite

Chiar dacă ouăle de Paşte ar trebui să fie roşii, acum le vedem în tot felul de culori, deci de ce nu am profita şi noi puţin de asta? Caută o vopsea aurie pentru ouă deosebite, elegante sau joacă-te împreună cu copiii şi coloraţi-le cu carioci, desenând diferite modele.

Lumânărele cu iarbă

Nici lumânărelele nu trebuie să lipsească! Alege câteva lumânări simple, albe, de diferite grosimi şi înălţimi şi decoreaază-le cu fire de iarbă. Poţi picta iarba cu tempera sau poţi lipi hârtie verde.

Ce spui, vei încerca şi tu aceste decoraţii DIY?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *