Party on a budget – trucuri de economisit

Vrei să organizezi o petrecere, dar nu te scot banii afară din casă? Iată câteva trucuri de economisit care asigură distracția fără faliment.

#1. Renunță la ideea de locație fancy. Casa ta poate fi o variantă mult mai ieftină și mai inspirată – vei avea totul la îndemână și, în plus, te vei simți mai încrezătoare pe teritoriul tău.#2. Nu cumpăra tacâmuri, fie ele și de plastic. Orice bănuț contează, iar tacâmurile de plastic nu sunt deloc atrăgătoare. Mai bine roagă-ți prietenii să te ajute la completarea setului.

#3. Gătiți împreună delicii. În loc să comanzi mâncare (care e foarte scumpă și adesea nu mulțumește pe toată lumea), mai bine roagă-ți câteva prietene să te ajute să prepari mâncărurile voastre preferate. Nu te complica – toată lumea adoră mâncărurile simple și gustoase, cum ar fi spaghetele bolognese cu parmezan.

#4. Limitează-te la o singură băutură. Nu are rost să cumperi o întreagă „paletă” de băuturi – mai bine creează „cocktailul serii”, o băutură colorată care să înveselească pe toată lumea.

#5. Nu invita prea mulți oameni. Nu are rost să-l inviți pe prietenul prietenei unei vechi prietene din copilărie – rezumă-te la oamenii apropiați ție, pe care îi cunoști și despre care știi că se vor simți bine în gașca reunită de tine. Dacă inviți prea mulți oameni care nu se cunosc între ei va fi ciudat. Și scump.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise