Party DIY pentru printese urbane

Decât să daţi o grămadă de bani pentru a ȋnchiria un restaurant pentru un party de burlăciţe sau pentru a sărbători ziua de naştere a prietenei tale, pregăteşte chiar tu un party de prinţese inspirat de filmul Sofiei Coppola, Marie Antoinette, despre excentrica regină a Franţiei, un “rock-star” la vremea ei.

Caută prin talciocuri două sfeşnice aurii, tacâmuri desperecheate cu look glamouros şi un obiect deco parizian ca Turnul Eiffel, pe care să-l decorezi cu flori colorate. Modifică ȋn Photoshop (sau roagă o proietenă mai pricepută ȋn ale designului grafic) o fotografie alb-negru cu Kirsten Dunst ȋn rolul Mariei Antoaneta şi transformaţi-o ȋntr-o “operă” pop-art adăugând un mesaj pentru prietena sărbătorită.Marie-Antoinette-Inspired-Welcome-Home-5

 

Scrie cu un pix auriu pe bucăţele de hârtie rupte ce se găseşte pe platourile de pe masă, la fel cum procedează restaurantele franţuzeşti de lux, şi nu uita de macarons, doar ai un party cu tematică french.

Marie-Antoinette-Inspired-Welcome-Home-6

 

Alege o vază imensă plină cu flori colorate ȋn locul turnului Eiffel şi, pentru a adăuga un element spectaculos, vopseşte cu spray mere şi pere şi pune-le pe farfuriile invitatelor.

Marie-Antoinette-Inspired-Welcome-Home-16

 

Decât să dai o grămadă de bani pe şampanie sau vinuri scumpe, cumpără vin spumant şi amestecă-l cu suc de fructe. Taie felii subţiri de portocale roşii pentru decor şi lasă fetele să se servească din deliciosul tău punci.

Marie-Antoinette-Inspired-Welcome-Home-19

 

Creează un colţ de distracţie. Pune o perucă pentru ca fetele să se fotografieze ȋn chip de prinţese şi cumpără tiare din magazinele pentru copii.

Marie-Antoinette-Inspired-Welcome-Home-22

via www.100layercake.com

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise