Parlor redefineşte rochia de mireasă

 Parlor, brandul demi-couture românesc, şi-a lansat de curând ultima colecţie dedicată mireselor, cuprinzând nouă ţinute dedicate viitoarelor mirese şi în premieră 12 piese de lenjerie intimă pentru luna de miere, ce pot fi createdin ţesăturile şi cu detaliile rochiilor de mireasă.

Întreagă colecţie este disponibilă în prezent în showroom-ul din Bucureşti – Stradă Armenească  numărul 12, etajul 1.Parlor susţine şi prin această colecţie conceptul “Iconic-redefinit”, elementul comun al tuturor creaţiilor Parlor, promovând clasicul reinterpretat într-o manieră nonconformistă, un atribut al clientelei Parlor.

Noile piese sunt fluide, cu croiuri speciale, transpuse pe mătăsuri fine (ţesăturile statement Parlor), mătasea satinată şi organza sunt puse în valoare de accente din dantelă brodată manual cu elemente preţioase (un alt trademark Parlor) şi detalii suprinzătoare.

Atunci când creez o ţinută, în prin plan am mereu trei aspecte de care ţin cont: persoană pentru care creez, modul în care această se va simţi în momentul în care va purta piesele concepute de mine şi evident, designul pieselor. Nuntă trebuie să fie un moment de bucurie şi o seară în care avem ocazia să strălucim şi să petrecem alături de cei mai dragi oameni din viaţă noastră. Acesta este principalul motiv pentru care am căutat să redau sentimentul de relaxare dar şi aspectul sofisticat şi preţios pe care îl poate oferi o ţinută aparent simplă.”, spune Veronica Zaharia, designer Parlor.

În legătură cu piesele de lenjerie intimă şi pentru luna de miere:

Piesele din această colecţie îşi propun să recreeze imaginea romantică a evenimentului nunţii, de dată asta într-un cadru intim. Fiecare piesă este gândită pentru a putea fi comandată împreună cu rochia de mireasă, cu detaliile şi ţesăturile rochiei.”

Parlor a fost fondat în 2010, cu convingerea că indiferent de trenduri o femeie trebuie să fie rafinată, feminină şi elegantă.

În căutarea naturaleţii şi autenticităţii pentru colecţiile Parlor, designerul Veronica Zaharia a fost atras de stilul modernist italian al anilor ’30 şi ’40 ce propune linii feminine, relaxate, cu influenţe arhitecturale.

Piese sunt create din ţesături preţioase precum mătasea naturală şi dantelă; detaliile sunt realizate manual din cristale, perle şi pietre semipreţioase.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.