Parinti celebri si copiii lor, in acelasi film

By  | 

Este dificil să lucrezi în acelaşi domeniu cu unul dintre părinţii tăi, din cauza presiunii de a deveni la fel de bun sau chiar mai bun ca el… în special dacă acesta are foarte mult succes. În ciuda acestui lucru, există mulţi tineri care au intrat în lumea cinematografiei alături de părinţii lor, unii dintre ei chiar de la vârste fragede.

Iată câţiva dintre părinţii celebri care au jucat împreună cu copilul lor în acelaşi film:
 
Angelina Jolie şi fiica sa, Vivienne Jolie-Pitt („Maleficent” – 2014)
Anul acesta este aniversarea celul mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney – Maleficent, zâna cea rea care a aruncat o vrajă asupra prinţesei din pădurea adormită. Povestea sa a fost readusă la viaţă prin acest film într-o nouă versiune, care ne-a arătat lucruri ce ne erau până acum ascunse.
Din cauza înfăţisării sale, Angelina nu putea juca cu alt copil în afară de fiica sa, pentru că ceilalţi se speriau de ea. Astfel, micuţa Vivienne în vârstă de 5 ani, a jucat rolul prinţesei Aurora când era mică… şi s-a descurcat de minune, credem noi!
 
Johnny Depp şi fiica sa, Lily Rose
Lily Rose, fiica de 15 ani a lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis a fost distribuită în rolul principal al comediei „Yoga Hosers”. Împreună cu o prietenă, ea se va alătura unui fost poliţist, ajuns acum vânător de oameni – Guy Lapointe (Johnny Depp), pentru a lupta împotriva unei prezenţe demonice străvechi ce le ameninţă planurile pentru petreceri. 
Filmul va avea premiera în iunie 2015 şi abia aşteptăm să îi vedem pe Johnny Depp şi fiica sa împreună într-un film!
 
Charlie Sheen şi Martin Sheen („Cadence” – 1990)
Bean, soldat al armatei SUA, suferă o depresie la moartea tatălui său, comite acte de indisciplină şi este trimis la Batalionul disciplinar. Acolo are, ca şi colegi de baracă, numai soldaţi de culoare şi, deşi prima impresie este mai mult decât nefavorabilă, el descoperă oamenii care se ascund în spatele măştilor. Charlie Sheen joacă rolul soldatului Bean, iar tatăl său, Martin Sheen, este sergentul Otis McKinney.
 
Will Smith şi fiul său, Jaden Smith („The Pursuit of Happyness” -2006)
În ciuda bravelor încercări ale lui Chris Gardner (Will Smith) de a-şi menţine familia pe linia de plutire, mama fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Smith), cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă faţă, decide cu jumătate de inimă să plece, iar Chris trebuie să aibă grijă singur de micuţul băiat.
 
Tom Hanks şi fiul său, Colin Hanks („The Great Buck Howard” – 2008)
Troy Gable (Colin Hanks) îl sfidează pe tatăl său (Tom Hanks) şi renunţă la facultatea de drept pentru a-şi urma visul de a deveni un scriitor. Pentru a se întreţine singur, el se alătură unui magician ce nu mai are succes, pentru a-i fi asistent personal.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *