Parfumuri de primăvară

Primăvara este momentul prielnic să renunți la acele parfumuri grele, dulci și intense, pentru a face loc aromelor proaspete, florale, în ton cu sezonul ce pare să se facă comod zilele astea.

Iată cele mai noi apariții olfactive:

COCO MADEMOISELLE  Touche de parfum de la CHANEL

Lansat în ediție limitată, „Touche de parfum” readuce Coco Mademoiselle într-o formulă și mai elegantă, și mai senzuală, și mai feminină… ușor de purtat (efectiv!) oriunde. Înspirat din mecanismul rujului omonim, parfumul vine într-o elegantă husă bej.

Notele de portocală suculentă suntparcă mai fresh ca niciodată, în vreme ce claritatea iasomiei pledează pentru feminitatea parfumului, alături de accentele senzuale de paciuli și vetiver.

parfumuri
Chanel Coco Mademoiselle Touche de Parfum, 415 lei

Roberto Cavalli PARADISO AZZURO

Există câteva parfumuri de care vei fi veșnic îndrăgostită. Așa este și „Paradiso Azzuro”. O celebrare a frumuseții coastei mediteraneene, parfumul se deschide cu un acord ce amintește de briza mediteraneană: aroma subtilă de citrice a cojii de bergamotă se împletește cu notele intense de lavandă, iar adierea lor vibrantă  se îmbină cu aroma senzuală a petalelor de iasomie.

Notele florale de mijloc echilibrează perfect prezența aproape carnală a iasomiei cu inocența petalelor proaspete. Notele de bază, alcătuite din aroma lemnului de chiparos și cașmir, oferă parfumului o dimensiune caldă și luxuriantă în același timp – o aromă fermecătoare care persistă.

parfumuri
Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP 50 ml, 307 lei

LA DIVA by Emanuel Ungaro

Emanuel Ungaro lansează La Diva, un parfum încrezător care celebrează optimismul. În notele de top, parfumul eliberează un val îndrăzneț suculent, un cocktail de fructe din pere și zmeură. O notă de boabe de piper roz condimentat și vibrant subliniază caracterul său îndrăzneț.

Notele de mijloc dezvăluie un buchet floral grațios, cu multiple fațete. Îmbăiate în lumină, petalele delicate redau o feminitate elegantă și suavă. La bază, parfumul devine adictiv prin combinația dulce de miere și vanilie. O textură gurmandă este îmbogățită cu note rafinate și intense de patchouli.

Ai fi crezut vreodată că o să existe parfumuri pentru… personalitate?

parfumuri
La Diva By Emanuel Ungaro, EDP 50 ml, 258 lei

CANDY KISS by Prada

Cel mai nou parfum Prada a luat naștere din ideea de a crea o multitudine de senzații dintr-o singură notă care domină întreg parfumul și care învăluie corpul.

Creat de Daniela Andrier sub supravegherea directorului de creație Miuccia Prada, Prada Candy Kiss răsfață pielea cu acorduri de mosc de la notele de top, până la bază. Evocând aroma bumbacului alb delicat, moscul încapsulează purtătorul într-un nor senzual, infuzat cu vanilie și note de flori.

parfumuri
Prada Candy Kiss, EDP 50 ml, 383 lei

FRESH by Moschino

Asociind cel mai banal produs, spray-ul de curățat geamuri, cu ceva atât de prețios și adorat cum este parfumul, Moschino aduce Fresh într-o sticlă de parfum extrem de specială, ironică și amuzantă ce transformă aspiraționalul în ceva accesibil.

Ne aflăm în fața unui parfum ironic, surprizător, care se joacă cu accentele proaspete, luminoase și cu o feminitate care incită:  mandarine, bergamota și Ylang Ylang în notele de top, acord de zmeură, Bujor alb și osmantus în notele de mijloc și lemn dulce, patchouli alb și ambră.

parfumuri
Moschino Fresh, EDT 50 ml, 287 lei

EXTASE Caresse De Roses de la Nina Ricci

După lansarea L’Extase, parfumierul Francis Kurkdjian semnează al doilea parfum Nina Ricci. Buchetul său floral moscat denotă o senzualitate intensă, dar subtilă, „EXTASE” este unul dintre acele parfumuri care trezesc o feminitate care incită: o abundență de note de Trandafir, unde esența carnală a Trandafirului Bulgăresc și Trandafir Turcesc Absolut șoptește prospețimii delicate a notelor de Bujor și de Violete, și, ca o îmbrățișare, o suflare albă incandescentă de Mosc lasă o urmă senzuală și strălucitoare.

Nina Ricci L’ Extase Caresse de Roses, EDP 50 ml, 339 lei
Nina Ricci L’ Extase Caresse de Roses, EDP 50 ml, 339 lei

 

DAISY DREAM BLUSH by Marc Jacobs

Un parfum ca un buchet diafan de flori roz pudrat, Daisy Dream Blush edition reunește flori luxuriante, dintre care dominante sunt cele de violetă, trandafir și lăcrămioară, pe fondul unei baze intens lemnoase de vetiver și mosc.

Vei regăsi în buchet și acorduri fine de nufăr, bergamotă și frezie. Totodată, trebuie să știi că și parfumul Daisy clasic se alătură colecției Blush Edition.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush, EDT 50 ml, 252 lei
Marc Jacobs Daisy Dream Blush, EDT 50 ml, 252 lei

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.