Pantone a anunțat culoarea anului 2018

Institutul Pantone a anunțat Ultra Violet, culoarea anului 2018. „Comunică originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară.”

De ce violet? Directorul executiv al Pantone consideră că această culoare este cea mai complexă „pentru că ia două nuanțe care sunt opuse – albastru și roșu – și le aduce împreună pentru a crea ceva nou”. Pe site-ul oficial, ea adaugă că „trăim într-o vreme în care avem nevoie de imaginație și ingeniozitate”, iar Ultra Violet „luminează drumul care urmează”.Nuanța simbolizează experimentarea și nonconformitatea, stimulând indivizii să își pună amprenta asupra lumii.

Cum poți purta Ultra Violet?

Cel mai simplu mod de a purta această culoare este prin intermediul hainelor. Totuși, ar trebui să faci asta doar dacă este o nuanță care chiar îți place, pentru că, așa cum știm cu toții, trendurile se schimbă constant.

Urmează apoi machiajul și manichiura, unde putem fi cât de creative vrem.

Iar dacă ești mai curajoasă, îți poți colora părul violet!

Citește și: Ce trebuie să știi dacă îți vopsești părul în culori „ciudate” 

Bineînțeles, Ultra Violet poate fi folosit și pentru decorațiunile interioare. Chiar dacă este o nuanță prea puternică pentru pereți, o poți alege pentru draperii, covorașe, perne decorative, rame foto sau așternuturile de pat.

Anul trecut, culoarea aleasă de Pantone a fost proaspăta Greenery, iar în 2016 ne-am bucurat de Rose Quartz și Serenity, roz și albastru pastelate.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.