Pantone a anunțat culoarea anului 2019, living coral

Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2019, numită Living Coral, care reprezintă „expresia jucăușă” și „nevoia noastră înnăscută pentru optimism”.

Living Coral este o nuanță de coral cu o notă subtilă aurie, mai puternică decât roz, dar mai delicată decât roșu. De data aceasta, Pantone a ales culoarea anului astfel încât să scoată în evidență și un subiect ecologic. „Living Coral evocă modul în care recifele de corali oferă adăpost unui caleidosop de culoare.”Cum poți purta și utiliza living coral?

Cel mai simplu mod de a purta această culoare este prin intermediul hainelor. Totuși, ar trebui să faci asta doar dacă este o nuanță care chiar îți place, pentru că, așa cum știm cu toții, trendurile se schimbă constant.

Urmează apoi machiajul și manichiura, unde putem fi cât de creative vrem. Iar dacă ești mai curajoasă, îți poți colora părul în această nuanță!

Bineînțeles, living coral poate fi folosit și pentru decorațiunile interioare. O poți folosi pentru a crea un perete de accent sau pentru draperii, covorașe, perne decorative, rame foto sau așternuturile de pat.

Anul trecut, culoarea anului a fost Ultra Violet, iar în 2017 ne-am bucurat de Greenery.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.