(P) Vilaro.ro aduce Erwin Müller in Romania

By  | 


Vilaro Design
este primul magazin online care aduce pe piata din Romania calitatea germana a produselor Erwin Müller.

Compania a fost fondata acum 60 de ani, in 1951, fiind in prezent cel mai mare jucator de profil din Germania si unul dintre cei mai mari jucatori din piata europeana de online, cu reprezentare in tari ca Austria, Elvetia, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Suedia si, acum, Romania.

Vilaro cuprinde trei magazine, Erwin Müller, Kinderbutt si Baby Butt, care vin in  intampinarea clientilor romani cu o varietate de produse la standarde inalte de calitate si la preturi competitive.

Magazinul online Erwin Müller cuprinde o gama extrem de variata de articole de decoratiuni interioare, peste 1.000 de modele de lenjerii de pat, perne de diferite marimi, pilote de vara si pentru sezonul rece, o diversitate de prosoape si covorase de baie, peste 300 de servicii de masa si tacamuri, dar si diverse obiecte decorative.

Din magazin nu lipseste imbracamintea pentru femei si barbati, halate de baie, lenjerii de corp, pijamale si, de asemenea, marca proprie pentru imbracaminte de femei LaritaM, o marca foarte cunoscuta pe piata germana, cu produse de inalta calitate, fiind o premiera pe piata romaneasca.

Diversitatea produselor este adusa si de brandurile consacrate Adidas, Esprit, S-Oliver, Bugatti, Joop, Tom Tailor, Marc O’Polo, Mexx, Rosina Wachtmeister, pe care le vei gasi in magazinul online.

Kinderbutt si Baby Butt sunt magazinele dedicate viitoarelor mamici si copiilor. Gravidele pot gasi colectii de haine speciale pentru perioada sarcinii, dar si o gama foarte variata de haine pentru bebelusi, carucioare, aparatura medicala, produse de puericultura mica, cosmetice si alte accesorii necesare cresterii copilului.

Kinderbutt vine in intampinarea nevoilor copiilor care se pregatesc pentru gradinita (4 ani), pana aproape de adolescenta (14 ani). In magazin vei gasi o varietate de jucarii de interior si exterior, accesorii pentru gradinita si scoala, mobilier pentru camera si baia copilului, scaune pentru masina, haine si biciclete pentru iesirile in natura.

Erwin Müller, Baby Butt si Kinder Butt sunt nume sonore pe piata din Germania, iar acum, prin Vilaro Design, clientii romani se pot bucura de calitatea germana si de oferta variata de produse, in exclusivitate pe www.vilaro.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *