(P) Viitorul este VESPA electrică!

Cu o istorie de peste sapte decenii in constructia de motociclete si scutere, constructorul italian Piaggio isi prezinta de mai bine doi ani produsele in Romania prin importatorul The Bike Hub. Traficul urban si societatea dinamica aduc printre nevoile zilnice si mobilitatea. Traim in mari aglomerari urbane, iar poluarea a devenit una dintre problemele majore ale omenirii. Chiar si in Romania, poluarea citadina este un subiect arzator si care are efecte asupra fiecarui locuitor in parte.

Conform unui studiu privind mobilitatea urbană realizat de The Bike Hub prin proiectul Mobilitate Urbana, utilizarea unui scuter pentru deplasarea în trafic este mai eficientă decât utilizarea unei mașini.

Astfel, consumul mediu al unui scuter în trafic este de 3.5%, în timp ce consumul mediu al unei mașini este de 10%. Mai mult, costurile de utilizare a unei mașini raportat la 10.000 de km sunt cu 220% mai mari decât în cazul unui scuter, iar cantitatea de CO2 produs la 10.000 de km este cu 121% mai mică în cazul unui scuter.

In acest context, ca o evolutie fireasca, piata moto trebuie sa mearga spre un trend prietenos cu mediul si care sa ne ajute sa scapam de traficul aglomerat din orase. Asta pentru ca viitorul este simplu, electric, sustenabil, trebuie sa fie si cool, iar viitorul este VESPA! Vespa Elettrica are o autonomie de 100 de km in conditii ideale – in conditii reale de trafic inseamna ca poate depasi 60 de km.

In medie, un scuter nu depaseste 30 de km parcursi intr-o zi in oras, iar daca luam in calcul media, vom realiza ca o Vespa Elettrica ne poate asigura mobilitatea urbana pret de 5 zile 1 Studiu Vespa privind mobilitatea urbană în București, desfășurat între 15 octombrie – 15 noiembrie 2018, la care au participat două echipe cu șase șoferi și șase piloți de scutere. Deplasările au fost monitorizate prin intermediul aplicației GPS.

Datele telemetrice înregistrate au reprezentat baza analizei. Raportul prezintă timpul petrecut în trafic, kilometri parcurși și estimări relevante ale cosumului de combustibil și emisiilor de CO2. cu o singura incarcare. Mai mult, bateria motorului electric ce dezvolta 4,6 cp este garantata pentru 1000 de cicluri de incarcare. O incarcare complete poate fi realizata in 4 ore. Pretul de utilizare e foarte mic: 4 lei o o incarcare, in loc de 14 lei pentru 100 de km in cazul scuterului termic – deci consuma 30% dintr-un scuter termic.

Vespa Elettrica inseamna EMOTIE, CONECTIVITATE, OAMENI, LOCURI, EXPERIENTE si ANGAJAMENT pentru viitor. O noutate in cazul scuterelor Vespa Elettrica regasim si sistemul HUMAN MACHINE INTERFACE – HMI. Acesta este inregrat intr-un bord TFT intuitiv, conectat si trendy care, cu ajutorul aplicatiei Mia Vespa, asigura o conexiune totala intre scuter si pilot: poti asculta muzica, controlezi apelurile, etc. Avem 3 moduri de rulare multumita acceleratiei ride by wire: ECO, Power si Reverse.

Vespa Elettrica inseamna: Zero Zgomot, Zero Emisii, ZERO Carburant – totul duce la costuri reduse de intretinere si taxe mai mici. Astfel ca VESPA ELETTRICA este inovatia premium in Mobilitatea Urbana. Totodata, UniCredit Consumer Financing vine în întâmpinarea clienților care doresc să achiziționeze noului Vespa Elettrica cu o ofertă specială. Astfel, până pe 28 februarie 2019, clienții pot beneficia de credite cu dobândă anuală efectivă de 0%, direct în showroom, pentru achiziția modelului proaspăt lansat. „Suntem banca pentru lucrurile care contează pentru clienți și, în acest context, vrem ca prin parteneriatul încheiat să venim în întâmpinarea celor care caută soluții de a fi mai eficienți în traficul din ce în ce mai aglomerat din zonele urbane.

Astfel, persoanele care vor cumpăra până pe 28 februarie un produs Vespa Elettrica oferit de către The Bike Hub, pot benefica de finanțare direct în showroom, cu toate costurile zero. Într-o lume dinamică, suntem mereu pregătiți să ne adaptăm cu produse la fel de dinamice”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Oferta de finanțare Vespa Elettrica este valabilă pentru sume minime de 4.500 de lei și sume maxime de 100.000 de lei, pe o perioadă cuprinsă între 6 și 36 de luni. Clienții care apelează la această ofertă vor beneficia de o dobândă fixă de 0%, comision lunar de administrare credit de 0 lei, precum și de un comision de acordare de 0 lei.

Prețul este de 6390 euro (tva inclus) – preț unic în Europa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.