(P) Vienna House, brandul austriac ce a investit 1,8 milioane de euro în Otopeni

Vienna House Airport Bucharest**** este locația ideală pentru oamenii de afaceri și nu numai. Unic prin îmbinarea perfectă a calității austriece și ospitalității românești, hotelul este situat la doar 300 m de Aeroportul Internațional Henri Coandă și reprezintă primul popas atunci când ajungi în București.

Încă de la intrare, simți atmosfera prietenoasă și siguranța de care ai nevoie. Hotelul are un aer modern & fresh și este foarte bine izolat fonic. Camerele proaspăt renovate, echipamentele germane și serviciile excelente îți garantează confortul de care ai nevoie pentru un somn odihnitor, iar zona de fitness iți furnizează energia necesară pentru o noua zi.

Restaurantul hotelului, THE BULL, este un steak house veritabil, deschis 24/7, unde orice detaliu este atent urmărit. Mic dejunul bogat, tip bufet, este disponibil încă de la primele ore ale dimineții, începând cu 5:00 AM.

Cele patru săli de conferință beneficiază de lumină naturală, sunt dotate cu echipament tehnic de ultimă generație, ideale pentru toate tipurile de întâlniri. Coffee break-uri personalizate, pregătite de o echipă proprie, cu ingrediente atent alese, conduc de fiecare dată către experiențe memorabile.

Barul Sky Gate, deschis 24/7, este locul perfect unde te poți deconecta la sfârșitul fiecărei zile, savurând băutura preferată într-un ambient intim și relaxant.

Hotelul dispune de parcare proprie supravegheată video, cu o capacitate de 70 locuri, disponibilă atât pentru oaspeții hotelului cât și pentru cei care doresc să închirieze un spațiu de parcare sigur, lângă aeroport. Mai mult decât atât, transferul către și de la aeroport, cu o durată de doar câteva minute, este oferit gratuit oaspeților hotelului.

Investiția de aproape doua milioane de euro și noul Director General, George Roșu, au adus hotelului energia și aerul proaspăt ce clasează locația în topul hotelurilor de business din zona aeroportului.

“Au trecut 10 ani de la primul contact cu Vienna House, lanțul hotelier austriac ce cuprinde sub același acoperiș peste 50 de proprietăți din 8 țări europene. Încă de la început a fost un perfect match la care am adăugat experiență în țări precum Franța, Rusia, Slovacia și Germania. Momentul renovării hotelului a coincis perfect cu revenirea mea acasă. Am spus-o mereu și continuu să afirm cu mândrie ca sunt român, iar anii petrecuți în afara granițelor m-au transformat într-un ambasador al României și al valorilor românești. Simplicity is the ultimate sophistication este principiul pe care noi, echipa Vienna House ne bazăm neîncetat”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.