(P) Tujamo, Mahmut Orhan, AronChupa și ATB aduc vibe-ul Neversea în Mamaia, de 1 mai

Cele mai hot petreceri din minivacanța de 1 mai de la malul Mării Negre vor fi găzduite în acest an de Tujamo, Mahmut Orhan, AronChupa și ATB, care vor aduce vibe-ul Neversea în cluburile Fratelli Mamaia și LOFT Mamaia.

Petrecerile se vor ține lanț, începând cu data de 26 aprilie, când în clubul Fratelli Mamaia va concerta TUJAMO, un artist cu foarte mulți fani în România și care a fost prezent atât la UNTOLD cât și la NEVERSEA. Pe 28 aprilie DJ-ul de origine turcă MAHMUT ORHAN va găzdui o petrecere la LOFT Mamaia. Acesta va fi urmat, pe 30 aprilie, tot în LOFT Mamaia, de ARONCHUPA. Tot pe 30 aprilie, în Fratelli Mamaia, ATB va întreține atmosfera.

Toți cei care numără zilele până la festivalul Neversea sunt așteptați să-și facă încălzirea de 1 mai.

Începând de astăzi, fanii festivalului pot să-și achiziționeze biletele pentru o zi. Pentru prima și a doua zi a festivalului, adică ziua de joi și ziua de vineri, prețul este de 250 lei plus taxe, iar pentru cea de-a treia și a patra zi, prețul este de 275 lei plus taxe. Acestea se pot achiziționa de pe neversea.com. Tot de aici se pot cumpăra și abonamentele pentru cele patru zile de festival la prețul de 499 lei plus taxe.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, DJ Snake, Alesso, Bassjackers, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt artiștii care vor concerta pe scenele principale de la Neversea în această vară. Pe scenele secundare ne întâlnim cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.