(P) Torturile de lux se pot comanda si online

Lipsa de timp este o constanta a prezentului pe care cei mai multi o acuza. Exista situatii in care chiar si cele mai placute activitati nu mai pot fi efectuate din lipsa de timp. Pregatirea unui tort personalizat necesita pricepere si, bineinteles, timp. Oricat de bine s-ar pricepe o persoana sa prepare torturi si oricat de mult i-ar placea sa se ocupe cu o astfel de activitate, daca programul incarcat nu ii permite, va cauta solutii.

eTorturi este o cofetarie online a carei echipa formata din cofetari priceputi poate sa multumeasca chiar si cele mai sofisticate pretentii. Din laboratorul cofetariei ies zilnic torturi de lux sicu un gust desavarsit, torturi care se pot comanda in functie de eveniment, prajituri care amintesc de cele pregatite candva acasa de mame si bunici pricepute, cozonaci pufosi si multe alte preparate dulci – toate avand in comun doua caracteristici importante: gustul foarte bun si aspectul impecabil.Avantajele comenzilor online pentru torturi de lux si alte preparate de cofetarie

Este evident ca daca nu ar exista avantaje pentru clienti, preparatele eTorturi nu ar mai fi comandate, motiv pentru care politica firmei are in vedere in mod prioritar acest aspect.

Rafinament, delicat si savuros – elemente pentru un gust memorabil

In primul rand, in laboratorul cofetariei lucreaza patiseri si cofetari cu experienta, capabili sa ofere experiente unice si rafinate prin gust si design. Indiferent de tipul tortului comandat de client, blatul este de casa, iar cremele includ ingrediente diferite – ciocolata belgiana, frisca, o mare varietate de fructe, mascarpone, unt de calitate superioara – care, aduse impreuna, ofera gusturi inedite. 

Toate preparatele eTorturi.ro sunt realizate din ingrediente 100% naturale, iar in retete ingredientele nu se inlocuiesc cu prafuri. Mai mult, nu se utilizeaza aditivi sau conservanti. Scopul cofetariei online este acela de a oferi combinatii savuroase si gusturi de care clientii sa nu se plictiseasca niciodata.

Aspect care transforma produsul finit intr-o opera de arta

Pe langa gustul foarte bun, deosebit de important este si aspectul tortului sau prajiturii pe care clientul o comanda.

  • In cazul torturilor pentru copii, de exemplu, parintii aleg (de cele mai multe ori) figurine reprezentative – eroii din desenele animate indragite, zane, printi si printese, optiunile fiind diverse.
  • Daca tortul se comanda pentru un eventiment corporate, poate fi personalizat cu sigla companiei respective.
  • Din decorul torturilor nu lipsesc imaginile idilice pe care personalitatile mai romantice le apreciaza mult.
  • Profesionistilor indragostiti de activitatile pe care le practica le pot fi oferite torturi cu imagini in legatura cu meseria pe care o au.

In concluzie, la Etorturi orice design este posibil si, mai mult de atat, clientii pot sa mearga la laboratorul cofetariei pentru a discuta si stabili impreuna cu specialistii planuri inedite pentru prajituri deosebite! Foarte important pentru clienti, cofetaria nu pregateste torturi in serie, ci bucata cu bucata, in functie de solicitarile pe care le are.

Preturile preparatelor dulci nu golesc buzunarele clientilor

Pentru cei mai multi pretul conteaza, motiv pentru care cofetaria si-a adaptat politica de preturi astfel incat sa faciliteze posibilitatea de achizitie si celor care nu dispun de un buget considerabil. Chiar si cei mai sceptici pot sa constate ca diferenta dintre costul unui tort preparat in casa si unul comandat la eTorturi nu este mare.

Livrarea comenzilor acasa

Nu in ultimul rand, toate comenzile sunt livrate la adresele solicitate de clienti, un plus considerabil materializat in eliminarea stresului parcurgerii unui traseu aglomerat in cazul achizitiilor din cofetariile fizice. Pentru un tort la comanda in Bucuresti, cofetaria online poate fi partenerul tau de incredere!

Cu o politica in prim plan cu nevoile clientilor, eTorturi face diferenta pe piata de profil prin produse create cu migala, cu gust desavarsit, aspect placut si accesibilitate in ceea ce priveste pretul!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.