(P) Top 3 cele mai noi și promițătoare restaurante

By  | 

SARDIN – Str. Mircea Vodă 39H

Sardin, un restaurant italienesc, specializat în pește și fructe de mare proaspete, atent preparate de Chef Radu Nedelcu, bucătar cu o experiență de peste 18 ani în Italia.

În afară de pește și fructe de mare aici puteți găsi și diverse preparate din carne gătite în stil italienesc, preparate precum pulpa de rață, foie gras, bistecca fiorentina, purceluș crocant sau cocoșel de munte.

Pentru Radu Nedelcu, acesta este primul proiect în care se implică pe teritoriul țării, ne mai lucrând niciodată într-o bucătărie de restaurant din România.

Restaurantul se bucură si de un design inedit, deși urban, totuși presărat cu elemente de anticariat, cum ar fi vechi cuțite de bucătărie, râșnite din alamă, vâsle de gondule venețiene autentice, lansete de pescuit sau un superb candelabru din ceainice de cupru.

Fiind una dintre cele mai noi lansări ale anului 2017, cu puțin peste 2 luni de la debut, restaurantul Sardin este unul dintre cei mai promițători jucători pe zona de fine dinning, cu servicii excelente, mâncare savuroasă și design ce emană un vibe plăcut și primitor.

 

PS: selecția de vinuri italienești este una foarte bine conturată, și poate concura cu multe restaurante celebre din țară și din Europa, la prețuri competitive pentru gama și calitatea băuturilor.

NUBA Cafe – Av. Radu Beller 13

Cel mai nou și așteptat proiect al deja celebrului lanț de restaurante NUBA, unul dintre principalii actori de pe șcena de food & entertainment din București, un brand ce nu doar că și-a facut loc în peisajul capitalei ci a devansat în timp scurt toate majoritatea brand-urilor premium din aceeași gamă de locații.

NUBA Cafe  este cel mai nou proiect al lanțului, un proiect mult așteptat ce și-a deschis ușile la mijlocul acestei săptămâni, în zona Dorobanți.

Acest nou restaurant este în fapt o brasserie, cu un meniu bine construit, în special pentru mic dejun, prânz și brunch-uri târzii dar și pentru cine relaxate cu prietenii, programul locației începând cu ora 08:00 și terminându-se în jurul orei 24:00.

Dintre preparatele ce le puteți găsii în meniu amintim celebrul Rock Shrimps Tempura, Beef & Avocado Quesadilla, Tuna sau Tofu Burgers, Halloumi Salad, o selecție de paste, și un vast meniu de deserturi conceput atât pentru servire în locație cât și pentru Take Away.

Spre deosebire de alte brasserii și locații din aceeași categorie, la NUBA Cafe chiar se mănâncă bine ! Vă garantăm !

Arhitectura locației este în linie cu celelalte două restaurante Nuba, având un mix eclectic de elemente urbane cu elemente calde, plante și catifea iar poate cel mai imporant punct de atracție este faptul că întreaga locație se deschide către stradă atât pe orizantală cât și pe verticală, atât acoperișul fiind complet retractabil pe toată suprafața locației, mai puțin zona de bucătărie și toalete, iar toți pereții exteriori glisează către stradă.

Un loc pe care nu ai cum sa nu îl vizitezi dacă esti a CosmoGirl sau un CosmoGuy ! Cu siguranță NUBA Cafe este un local promițător datorită mixului de elemente de calitate ce înglonează universul NUBA.

Agape Cuisine – Calea Floreasca 194

Deschis de curând Agape este un restaurant chic, intim, cu specific italienesc, un loc cu capacitate restrânsă și tocmai asta îi conferă un farmec aparte.

Aici poți petrece o după amiază plăcută cu prietenii sau poți organiza o cină romantică pentru persoana iubită.

Meniul restaurantului cuprinde o selecție destul de mare de preparate clasic italienești, în proporție majoritară orientate către pește și fructe de mare.

Decorul locației este unul atipic, interesant, combinând mobilierul de epocă cu cel clasic reinterpretat și note de arhitectură industrială și deconstructivism.

Prin urmare Agape Cusin spunem noi că are toate atuurile pentru a ajunge pe short list-ul restaurantelor cu renume din capitală.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *