(P) Tiësto și Don Diablo, cap de afiș la festivalul Don’t Let Daddy Know România

A&E Events și INPUT Entertainment aduc la București conceptul internațional de evenimente cu muzică dance Don’t Let Daddy Know. Primul eveniment va avea loc pe 15 decembrie la RomExpo, Pavilionul B1.

DLDK aduce un line-up de talie modială: Tiësto, Don Diablo, Bassjackers, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder. Biletele s-au pus deja în vânzare aici.Ceea ce a început acum 6 ani în Ibiza, a devenit astăzi un fenomen cunoscut în lumea-ntreagă, cu evenimente în mai mult de 18 țări. Brandul Don’t Let Daddy Know are mii de fani la nivel mondial și are o reputație din a crea un sentiment unic, chiar și în cele mai mari locații.

După ce a sărbătorit aniversarea de 6 ani la Ziggo Dome din Amsterdam la începutul lunii martie și a organizat ediții în Marea Britanie, Chile, Tailanda, Myanmar și Spania în acest an, a sosit momentul lansării primei ediții în România. Cu cei mai mari DJ din lume, printre care Tiësto și Don Diablo și cu o locație impresionantă precum RomExpo București, cu o capacitate de peste 12.000 de persoane, DLDK va stabili noi standarde cu acest show unic.

DLDK România face parte din „Don’t Let Daddy Know World Tour 2018”. Turneul cuprinde orașe mari, precum Amsterdam, Santiago de Chile, Manchester, Yangon, Madrid sau Bangkok.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.