(P) Ți-am găsit cadoul perfect de Craciun și pentru tine are 20% discount

Stai prost cu timpul? Ai mult de alergat? Te grăbești să le termini pe toate până la Crăciun și Anul Nou? Ai vrea să închei anul asta petrecând, dar cineva trebuie să-ți țină și casă curată.

Ce bine ar fi dacă ar există roboți pentru asta. Stai puțin…Doar ce a inceput sezonul festiv si avem din ce in ce mai putin timp, in timp ce în jurul nostru se face din ce in ce mai multa mizerie. Avem de făcut curat inainte de Crăciun, după Crăciun, inainte de Anul Nou, după Anul Nou… Mai bine nu ne mai gândim deloc la asta!

De fapt, am putea sa nu ne mai gândim deloc la o parte importanta a a curățeniei, fiindcă podelele noastre s-ar putea curata singure, fără ca noi sa mișcam un deget.

Acum există soluții inteligente de curățenie pentru case: aspiratoarele robot care fac treaba pentru noi. În plus, sunt o idee de cadou excelentă pentru Crăciun. Primele modele de aspiratoare robot ne-au impresionat, iar cele mai recente au devenit mai inteligente că niciodată, putând fi puse la treabă cu ajutorul aplicației de pe smartphone.

Doar apeși CLEAN și Roomba 980 pornește misiunea de curățenie, lucru extrem de util când ești plecată și ai uitat că era zi de curățenie. Tot cu ajutorul aplicației, curățenia poate fi programată, astfel încât Roomba sa știe când are de făcut curat și sa pornească singură.

Dacă te întrebi cum se descurcă Roomba 980 singură acasă, trebuie să știi că, cu ajutorul sistemului de navigare iAdapt 2.0, Roomba știe pe unde merge, recunoaște mobila, ușile și evită obstacolele.

Ca un adevărat detectiv al mizeriei, Roomba identifică zonele cu murdărie profundă și insistă mai mult acolo, cu funcția DIRT DETECT. Mai mult decât atat, când întâlnește covoare, Roomba își mărește eficiența de pâna la 10x pentru a le curăța mai bine, datorită funcției Carpet Boost.

Dacă toate astea o obosesc în timpul curățeniei, Roomba se duce la baza sa de încarcare, își umple bateria si continuă curățenia până termină. Roomba 980 poate curăța până la 185m² cu o singură încărcare. Datorită bateriei Li-Ion, are o capacitate de până la 50% mai mare decât seria anterioară și o durată de viață de patru ori mai mare.

Și dacă toate astea nu sunt de ajuns pentru curățenia de sărbători, Roomba are funcția de dublă curățare, prin care toate suprafețele vor fi curățate de două ori!

Nu te îngrijora, nimic nu o împiedică să-și facă treaba bine, nici măcar cablurile înșirate prin casă sau șireturile pantofilor. Cu ajutorul sistemului Anti-Tangle, Roomba le identifică și nu rămâne blocată în ele.

Iar dacă preferi să o vezi pe Roomba la treabă, ea promite că nu va fi gălagioasă, chiar dacă este foarte puternică. Motorul său de a treia generație este mai silențios decât precedentele, deși este mai puternic, și poate fi setat pe unul din modurile Auto, Max Power și Eco. Acest motor, împreuna cu sistemul AeroForce  în trei etape, o ajută pe Roomba 980 să fie de zece ori mai puternică decat predecesoarele sale.

Roomba 980 performează pe toate tipurile de podele. Două perii contra-rotative Aero Force colectează murdăria de pe parchet, gresie, covoare înalte.

Dacă vrei să te bucuri și tu de curățenie zilnică fără efort, sau vrei să îi faci viața mai ușoară cuiva drag, folosește codul din voucherul de mai jos pentru a beneficia de produse de la iRobot cu un discount special pentru tine!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.