(P) Telefonul tau, cel mai cool aparat foto!

Nicio zi fără un #selfie! Acesta este dezideratul oricărei femei care se respectă. Fie te surprinzi dimineaţă, fără make up, în lumina soarelui pentru iubitul tău, fie vrei arăţi strălucitor la petrecerea de seară a celei mai bune prietene, telefonul îţi e aliat de nădejde.
În ultimii ani tehnologia a transformat smartphone-ul într-un aparat foto veritabil. Vetter face un pas înainte şi tuneaza telefonul cu lentile specifice unui aparat foto. Claritatea imaginii devine astfel impecabilă. De dimensiuni reduse, portabile şi extreme de utile, lentilele sunt compatibile cu o gama largă de dispozitive mobile şi tablete.
Ramă lentilei şi suportul de fixare sunt realizate din aluminiu de calitate care asigura o rezistenţă excelenţă a acestora în timp. Şi, pentru #selfie-ul tău fie impecabil, lentinele Vetter sunt realizate din sticlă cu un indice de refracţie ce permite trecerea luminii fără a distorsiona imaginea. arăţi perfect în pozele postate pe Facebook sau Instagram este un must, aşa ai nevoie de cel mai bun unghi, de cea mai bună lumina şicea mai de top tehnologie!
La cei doar 15 centimetri ai săi, pliat, SmartLight Selfie Stick de la Vetter îţi încape în buzunar. Este prevăzut cu o lumina complementară care face pozele tale mai luminoase. Şi te poţi conecta la Bluetooth printr-o simplă apăsare de buton, fără ţi mai instalezi o aplicaţie anume. Cu telefonul tunat poţi avea cele mai frumoase poze din vacanţele tale sau poţi importaliza momente cu adevărat importante pentru tine. Detalii pe www.vetter.ro.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.