(P) Tefal prezintă Ixeo, primul aparat de călcat All-in-One

De câte ori ai fost pe fugă dar te-ai hotărât să îți schimbi ținuta pe ultima sută de metri? Iar dacă rochia din mătase sau cămașa albă nu erau pregătite, adio punctualitate! Ixeo – primul aparat de călcat multifuncțional de la Tefal – rezolvă această problemă și te ajută să arăți perfect în fiecare zi.

Eficiență și ergonomie

Calcă, retușează și igienizează fără efort! Tefal Ixeo este prevăzut cu o masă de călcat Smart Board patentată, ce poate fi utilizată în trei poziții: vertical – pentru retușuri de ultim moment; înclinat – pentru o postură relaxată; sau în plan orizontal – pentru țesături dense. Ixeo înlătură cutele și redă hainelor aspectul fără cusur, chiar și atunci când ești contra cronometru.

Tehnologie Turbo Steam pentru îngrijirea profesională a țesăturilor

Când ai un aparat pe care te poți baza, chiar și cea mai dificilă cută îți cedează. Datorită tehnologiei Turbo Steam cu o pompă de 5 bari și puterii de 1500 W, Ixeo garantează o înlăturare rapidă a cutelor pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Cu sistemul Smart Protect te bucuri de o temperatură optimă pentru toate tipurile de materiale.

Good to know! Îndepărtează 99,9% dintre bacterii, deci îl poți folosi și pentru a reîmprospăta draperiile și canapelele.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.