(P) Te mai poți înscrie la audiția pentru Diploma 2018 până pe 30 septembrie

Înscrierile pentru a doua ediție a evenimentului dedicat tinerilor actori la DIPLOMA s-au prelungit până pe 30 septembrie!

Înscrierea presupune completarea formularului, pe care îl găsești aici, cu informații despre tine și cu o înregistrare audio-video de maximum șapte minute one man show / one woman show, pe o temă la alegere. Dacă vei fi selectat să participi la audiție, te vedem pe 10 octombrie pe scena de la Apollo 111.Am invitat în juriu profesioniști în regie, producție și casting, potențiali angajatori sau parteneri în proiecte viitoare, de care sigur ai auzit pentru că sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din domeniu. Audiția îți dă șansa să îi întâlnești într-un context atipic, în care te vor privi și vor aprecia calitățile tale artistice, fără filtrul unui rol, aplicat la un casting obișnuit. Din juriul acestei ediții fac parte Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Andrei și Andreea Grosu, Hypno, Radu Muntean, Ada Solomon, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru (DC Casting), Viorica Capdefier (CDF Casting) și Silvia Popescu (HBO).

Diploma, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, se desfășoară anul acesta pe parcursul a 10 zile, între 5 și 14 octombrie. Aflat la a cincea ediție, festivalul prezintă pentru prima dată lucrări ale absolvenților tuturor facultăților vocaționale din țară.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.