(P) Te asteptam diseara sa deschidem sezonul la Cafe Deko!

By  | 

Cel mai important eveniment al comediei este dedicat celebrarii a 11 ani de stand-up comedy la Café DeKO! Joi, 18 septembrie, ora 21:00, vom retrai o atmosfera unica si nonconformista, printr-un eveniment dedicat personalitatilor de marca ale scenei de stand-up comedy din Romania.

Cunoscutii actori de stand-up comedy, cei care au facut si inca fac istorie la Café DeKO vor fi prezenti si de aceasta data cu cele mai bune glume si cele mai indraznete replici:  Bobonete, Vancica, Giani (Dita Constantin), Raul, Radu, Sorin, Sergiu, Natanticu, vor urca pe scena in prima zi al celui de-al unsprezecelea sezon! 

Fii alaturi de Café DeKO  la deschiderea noului sezon joi, 18 septembrie, pentru a scrie impreuna o noua pagina in istoria stand up-ului romanesc! La evenimentul de deschidere  vor fi prezente numeroase persoane publice, personalitati ale teatrului, filmului si a muzicii romanesti, bloggeri de top si vedete.

Pentru a pastra aceeasi atmosfera, seara va continua la Coco Bongo cu petrecerea dedicata tuturor iubitorilor de stand-up si celor dornici sa se distreze in stilul Deko!

Mai multe informatii pe www.dekocafe.ro sau pe pagina oficiala de facebook http://www.facebook.com/#!/DekoCafe?fref=ts

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *