(P) Tableta Satin: culoare în tehnologie


Anul 2014 a debutat în forţă cu două culori care vor defini garderoba fiecarei fashioniste.
Fie că te rezumi la câteva accesorii, fie că plănuieşti o schimbare majoră în ţinută, culorile roşu şi mov nu trebuie să lipsească. Dacă nu vrei să investeşti masiv, accesoriile sunt calea de urmat: culori vii, uşor de purtat şi practice. 

Ştim, tehnologia face cu ochiul mai mult bărbaţilor, însă un accesoriu popular a devenit foarte atrăgător odată cu intrarea în noul an. Este vorba despre UTOK 700Q Satin, tableta plină de culoare, care dă o notă aparte ţinutei tale. Disponibilă în cele două culori ale anului 2014, tableta este mai mult decât un accesoriu.
 
Mică şi uşoară, UTOK 700Q Satin te poate însoţi oriunde. Asta înseamnă că oricând poţi fi la curent cu ştirile şi articolele Cosmopolitan, să vezi cel mai nou episod din serialul tău preferat şi să afli ultimele noutăţi din viaţa prietenilor tăi. Şi pentru că ne place să te surprindem, află că tableta te aşteaptă cu o lună de filme, seriale şi emisiuni de vizionat gratuit şi 100 de cărţi preinstalate. La acestea se adaugă cei 5 ani de garanţie, pentru că un accesoriu cu gust trebuie să te însoţească mereu, oriunde.
 
Cu un procesor rapid, un ecran luminos de 7 inch, memorie încăpătoare pentru filmele, muzica şi cărţile tale preferate şi un design ancorat în tendinţele anului 2014, UTOK 700Q Satin este accesoriul care te va surprinde în fiecare zi. Şi cum primăvara nu este departe, Satin va fi partenerul tău în explozia de culori a lunilor februarie şi martie.
 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.