(P) Splendoarea Silciliei

By  | 

 Eurotrip a fost in Sicilia si iti recomanda: sa-ti petreci vacanta in Sicilia 

290 eur / pers / vacanta 8 zile
Plecare: 15 septembrie 2013 , taxe incluse
   
Sicilia, fermecatoarea insula verde, inundata de peisaje impresionante, este cea mai mare insula a Marii Mediterane si una dintre cele mai importante regiuni autonome ale Italiei. 
 
Fascinatia pe care o exercita Sicilia asupra milioanelor de turisti ce ii trec pragul an de an, este datorata nenumaratelor destinatii turistice superbe: incepand cu minunatele plaje de nisip, golfuri linistite cu apa limpede ca cristalul, stanci abrupte, piscuri muntoase impresionante si continuand cu o istorie zbuciumata care a lasat pentru noi toti unele dintre cele mai impresionante mosteniri culturale si arhitecturale. 
 
Capitala regionala a Siciliei, Palermo, este un loc cu un mister aparte! Maretia palatelor si a bisericilor pe care le vei gasi aici, capodopere arhitecturale si artistice precum Capela Palatina, Palazzo dei Normanni, Castelul Zisa, Catacombele Capucine, iti vor lasa imaginatia sa intoarca in timp si iti vor oferi aventura vietii!
 
Taormina este si ea o perla a Siciliei ce abunda in istorie! Minunatele situri medievale precum Teatro Greco, ce ofera o impresionanta panorama asupra Muntilor Etna, Pallazo Corvaja, dar si pitoreasca Giardino Pubblico si Piazza IX Aprilie sunt principalele puncte de atractie ale orasului. 
 
Daca esti in cautarea unei vacante pe plaja, Sicilia iti poate oferi din plin zile de rasfat si relaxare. Una dintre cele mai frumoase plaje din N-E Siciliei se gaseste in statiunea Mortelle. Pentru o experienta diferita, trebuie sa vizitezi La Spiaggia Sabbia Nera (“Plaja Nisipului Negru”) in Porto di Ponente. Frumosul golf, ofera privelisti incantatoare spre Insulele Eoliene, iar plaja isi primeste denumirea datorita nisipului foarte intunecat la culoare. Plaja Mazzaro din Taormina este una dintre cele mai bine dotate plaje ale Siciliei. Conectata de oras printr-o telecabina, Mazzaro este una dintre cele mai mari plaje din regiune si iti poate oferi nisipul fin, apa limpede ca cristalul, peisaje superbe si distractie pe cinste! 
 
Aceasta este Sicilia: o zona pitoreasca cu plaje primitoare, munti impresionanti, livezi parfumate de citrice, obiective turistice si repere uimitoare! Pe scurt, un sejur in Sicilia te va face sa exprimi “Aceasta a fost cea mai frumoasa vacanta din viata mea!” Eurotrip agentie de turism va pune la dispozitie un consultant pentru a planifica in detaliu vacanta dumneavoastra. Detalii pe www.vacanta-eurotrip.ro. 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *