(P) Secretul nostru pentru un look cuceritor constă în noua colecţie de bijuterii Oliver Weber

Alege cele mai frumoase şi strălucitoare bijuterii pentru a pune în valoare o ţinută, dar în special o atitudine pe care vrei să o transmiţi. Suprinde-i pe cei din jurul tău cu un stil modern, fashion, care va atrage toate privirile.

Bijuteriile Oliver Weber utilizează exclusiv cristale Swarovski, fiind una dintre puţinele companii ale cărei produse au primit certificatul internaţional de calitate „Made with Swarovski Elements”. Această sintaxa indică faptul că toate bijuteriile Oliver Weber utilizează exclusiv elemente Swarovski, o garanţie că atât calitatea cât şi producerea cristalelor sunt asigurate de controale de calitate riguroase.

Fiecare bijuterie este studiată cu precizie, iar toate cristalele sunt setate manual cu deosebită grijă. Majoritatea cristatelor dispun pe spate de o foiţa de aur sau argint care sporeşte şi mai mult strălucirea datorită reflexiei în foiţa respectivă.Cristalul este faţetat cu atenţie deosebită, creând minunate prisme de lumina ce se reflectă în fiecare piesă în parte.

Colecţiile Oliver Weber sărbătoresc creativitatea infinită a elementelor Swarovski, îmbinând-o cu combinaţii magice de lumini şi culori. Sunt atemporale şi exprimă o elegantă modernă care te va scoate cu siguranţă din anonimat.

Colecţia este disponibilă în magazinele Splend’or, Be in time, B&B Collection şi online, pe bb-shop.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.