(P) Şase filme de neratat la cinema în luna iubirii

De Dragobete, cinefilii pot alege producţii pline de umor – fie el relaxat, negru sau… dezbrăcat de inhibiţii, dar şi filme de Oscar şi cele mai noi pelicule de la Hollywood care poartă semnătura unor regizori consacraţi. În plus, la Cinema City cine iubeşte româneşte poate câştiga o vacanţă de neuitat, în doi, în superba insulă grecească Corfu. Astfel, până pe 29 februarie 2016, la achiziţionarea unui bilet la Cinema City, aceştia primesc şi un talon de participare la tombolă, iar la finalul perioadei va fi desemnat un câştigător prin tragere la sorţi.

Până la vacanţă însă, iată care sunt cele şase filme de neratat în luna iubirii.

  • „Hail, Caesar!/ Ave, Cezar!” – o comedie plină de inedit şi mister, care poartă semnătura unică a fraţilor Ethan şi Joel Coen şi care spune povestea unui agent de la Hollywood, din anii ‘50, care se luptă să păstreze aparenţele privind starurile pe care le manageriază. În rolurile cheie îi veţi găsi Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson şi Jonah Hill.
  • „Gods of Egypt/Zeii Egiptului” – un film de aventură şi fantasy în care zeii Egiptului îşi fac de cap şi caută răzbunare. Acţiunea se declanșează atunci când unul dintre zei îl ucide pe un altul, iar fiul celui asasinat caută răzbunare. Mitologia, însă, se arată în latura ei neagră şi lucrurile se complică peste măsură.
  • „Spotlight” – o peliculă nominalizată la Oscar la 6 categorii, care reface paşii echipei de jurnalişti de la ziarul Boston Globe, echipă a cărei muncă asiduă a scos la lumină abuzurile sexuale ale preoţilor catolici asupra minorilor.
  • „Deadpool” – cel mai nou film Marvel, care îl are drept personaj principal pe cel mai tare antierou dintre supereroi.
  • „Bunicul dezlănţuit / Dirty Grandpa” – cu un Robert de Niro în rolul unui bunic atipic, mai degrabă dezinhibat şi dornic de sex, decât de petrecut timp cu nepoţii, citindu-le dintr-o carte.
  • „Cum să fii singur şi fericit / How To Be Single” – o comedie romantică şi spumoasă despre viaţa de „single” în New York, privită prin ochii tinerilor care încearcă să-şi găsească un echilibru, fie că sunt singuri sau într-o relaţie.

 

Detalii pe cinemacity.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.