(P) Sărbătorește împreună cu Romexpo 23 de ani de frumusețe la Cosmetics Beauty Hair!

 

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017, în Pavilioanele C1, C2 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

De 23 de ani, COSMETICS BEAUTY HAIR promovează industria cosmeticelor din România, fiind un eveniment de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.COSMETICS BEAUTY HAIR este lider pe piața evenimentelor de profil din România, s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie, mai ales că industria de produse cosmetice este, în continuare, una foarte dinamică, demonstrând un mare potenţial de creştere

Producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură vor fi prezenți la COSMETICS BEAUTY HAIR 2017 cu oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business) – pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client) – pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Anvergura Cosmetics Beauty Hair reiese şi din nivelul tranzacţiilor realizate atât în timpul târgului, cât şi ulterior, din numărul de companii expozante şi din prezenţa internaţională constantă a unor ţări precum: Bulgaria, Italia, Lituania, Moldova, Polonia, Turcia. Pe întreaga perioadă a desfăşurării târgului, toamna prinde culoare la Romexpo prin cele mai noi tendinţe în make-up şi hair styling prezentate de profesioniştii domeniului dar şi prin evenimentele conexe realizate, în cadrul cărora vizitatorii beneficiază de sfaturi utile şi demonstraţii din partea specialiştilor.

Produsele oferite la prețuri promoționale doar pe durata târgului, dar și posibilitatea de a găsi noi distribuitori sau de încheia parteneriate strategice, sunt numai o parte din avantajele oferite de ediția 2017 a Cosmetics Beauty Hair.

Produse în premieră, peste 130 de companii din România și din străinătate, tehnici de ultima oră, tendințe din lumea întreagă, toate acestea și multe altele au facut din Cosmetics Beauty Hair 2017 un maraton al frumuseții.

Program de vizitare:

28 septembrie – 30 septembrie 2017,  intre orele 10:00 – 18:00.

01 octombrie 2017, între orele: 10:00 – 16:00.

Loc de desfășurare: Pavilioanele C1, C2 si C4.

Acces:

Bilet intrare adulti si studenti:10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităti și persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Tarif acces parcare:3 lei/oră

Pentru mai multe detalii despre manifestare, accesaţi

www.expocosmetics.ro

Facebook: ExpoCosmetics

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.