(P) S-a lansat colecţia Isabel Marant pour POUR H&M

By  | 


Pasionaţi de modă precum Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage, 
s-au reunit aseară la Paris pentru a celebra lansarea colecţiei Isabel Marant pour H&M. Colecţia a fost prezentată într-un cadru urban plin de viaţă, ce a surprins perfect energia boemă a creatoarei, îmbinând decoruri de cinema cu imagini şi secvenţe video. Atmosfera a fost completată de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.

 
Evenimentul de ieri a purtat oaspeţii în atmosfera străzilor pariziene din anii ’90, adică perioada în care Isabel a debutat în modă, iar în spaţiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, băcănii şi vânzători ambulanţi, pentru prezentarea acestei colecţii eponime. Aceasta cuprinde piesele vestimentare emblematice din întreaga sa carieră, iar acum au fost puse în scenă în stil cinematografic, prin imagini, secvenţe video şi oameni obişnuiţi în rol de modele, dezvăluind întreaga lume a creatoarei Isabel Marant. Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, şi tocmai de aceea a fost cea mai firească alegere pentru a celebra lansarea colecţiei aici. Colecţia Isabel Marant pour H&M va fi disponibilă din data de 14 noiembrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum şi în mediul on line.
 
„Am dorit să prezentăm colecţia într-un mod realist şi confortabil, nu ca pe o extravaganţă pe covorul roşu, pentru că aşa îmi văd eu munca. Creez haine pentru toată lumea şi mă inspir în permanenţă de la cei din jurul meu, aşadar mi s-a părut firesc să avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. Şi trebuia să fie Parisul, pentru că oraşul acesta face parte din ADN-ul meu,” a declarat Isabel Marant.
 
Sunt de părere că este un lucru extraordinar când designeri de modă renumiţi realizează colecţii ca acestea, devenind accesibile tuturor. Piesele din această colecţie sunt absolut superbe şi râvnite de toată lumea! Eu personal ştiu multe persoane care vor sta la coadă în data de 14 noiembrie, ceea ce face să fie şi mai incitant,” declară January Jones. 
 
“Aceasta este a doua petrecere H&M in colaborare cu un designer la care particip si mă simt fantastic! Aceste colaborări intre case de modă renumite şi H&M sunt foarte importante atât pentru tinerii care altfel doar aspiră la creaţiile de designer, cât şi pentru mine care ador sa fac cumpărături la H&M. Pentru mine moda nu înseamnă doar aspectul frumos şi stilul unei ţinute, ci este foarte important să aibă şi un preţ accesibil,” declară  Freida Pinto. 
 
„Această sărbătoare stradală a fost modul perfect de a lansa o colecţie care emană energia stilului parizian modern. A fost un eveniment optimist şi realist: o reflecţie a talentului creatoarei Isabel Marant asupra tendinţelor urbane sofisticate şi boeme. Cred că această colecţie pentru femei, bărbaţi şi adolescenţi surprinde spiritul ei şi sper ca şi clienţii noştri să fie la fel de entuziasmaţi de această lansare,” a declarat Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.
 
Pentru imagini de la eveniment şi imagini ale colecţiei, accesaţi www.hm.com/press 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *