(P) Ritual Bistro. Meniu de dietă pe baza grupei sanguine

Fiecare dintre noi are propriul RITUAL când vine vorba de mancare. Alegem în functie de siluetă, de gusturi, de perioada zilei, de vârstă sau chiar de educatie.

Trăim în secolul vitezei, vrem să fim slim feet dar mânacăm pe fugă în mașină sau la birou. Facem sport însă o viață sănătoasă trebuie să fie completată întotdeauna și de mânacare sănătoasă.

ritual2

Începutul primăverii aduce cu sine deschiderea Ritual Bistro – Str. Biserica Amzei 29, primul restaurant din Bucuresti ce oferă și meniul de dietă special creat pe baza grupei  sanguine. Situat în centrul Bucurestiului, Ritual Bistro a amenajat un local boem și prietenos, unde mâncarea nu este doar gustoasă , ci și sănătoasă!

Ritual Bistro vine și cu un serviciu de diet delivery rar întâlnit până acum în Romania. După stabilirea preparatelor de regim în funcție de grupa sanguină, Ritual Bistro iti poate livra mâncarea pe tot parcursul zilei.

ritual26

Meniul din restuarant este variat și a fost creat de către talentata  Andreea Moldovan. Produsele Ritual Bistro sunt potrivite pentru orice moment al zilei, având prețuri prietenoase, iar smoothie-urile din fructe proaspete pot fi comandate oricând.

Micul dejun este disponibil toată ziua, iar pentru pauza de masă nu lipsesc supele și salatele fresh și delicioase.

ritual34

Celor carnivori Ritual Bistro le oferă o pastramă deosebită. Și cum orice masă poate fi insoțiă de desert, oferta e plină de delicii.

ritual37

RITUAL Bistro – 0736 725 885 – Str. Biserica Amzei 29

L-V 09:00-23-00 / S-D 10:00-23:00

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.