(P) Reteta perfecta a unei bune organizari

By  | 

Poate la prima vedere par doar niste instrumente fara multa insemnatate, care se prafuiesc pe biroul agitat al vreunui CEO, dar devin importante atunci cand lipsesc sau cand nu sunt de buna calitate.

Fie ca este vorba de pixuri, stilouri, hartii, adica micii inaintasi clasici ai lucrului de birou, fie ca e vorba de o abordare mai noua al acestui domeniu, care ar putea include flipchart magnetic, whiteboard, markere sau arhivare, birotica si papetaria au un rol bine definit si cred ca ar trebui sa le dam importanta cuvenita.

Gutuie.ro este magazinul online al companiei Multi Quest Solutions in care gasesti tot ce ai nevoie pentru biroul tau, de la papetarie, birotica, consumabile pentru imprimante pana la  echipamente IT , articole pentru curatenie si mobilier. Ceea ce ii face sa fie de incredere este modul facil de a achizitiona de pe site-ul lor si gama completa de produse de papetarie si birotica pe care o pun la dispozitie. 

Un avantaj care nu poate fi neglijat este faptul ca prin aprovizionarea de la un singur furnizor,  Gutuie.ro reduce costul clientilor sai . Livrarea este gratuita in capitala pentru comenzi mai mai de 50 de RON si in tara de asemenea pentru comenzi mai mari de 500 de RON. In plus, exista discouturi  de 3%, 4%, respectiv 5%, in functie de valoarea cosului tau de cumparaturi de pe site-ul lor.

Cam asa s-ar da farmec locului de munca, cu functionalitate diversa, cu organizare si cu un strop de voie buna.

Mai multe detalii pe gutuie.ro

Powered by Seomonitor 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *