(P) Raluca Răducanu reprezintă România în topul celor mai bune momente X Factor Global 2018

By  | 

Cunoscută sub numele de „Fata cu Vioara”, Raluca Răducanu, solistă şi violonistă, s-a bucurat de încă o realizare notabilă pentru cariera ei de muzician profesionist. Astfel, a doua piesă din cadrul concursului X Factor România, reinterpretarea celebrei melodii Billie Jean a lui Michael Jackson, i-a asigurat Ralucăi locul binemeritat în topul celor mai bune reprezentații din lume remarcate de X Factor Global, în anul 2018.

Piesa Billie Jean a celebrului artist Michael Jackson a fost reorchestrată într-o manieră fresh ce reprezintă o fuziune între rock, pop și phunk, într-un mix de voce și vioară. Melodia este publicată pe canalul oficial de Youtube al X Factor Global și poate fi ascultată mai jos.

Momentul Ralucăi este inclus într-un colaj de reinterpretări din anii 80’ ale pieselor mai multor concurenți din USA, UK și Italia, printre care se numără Khaya Cohen (X Factor USA), Saara Aalto (X Factor UK), Domenico Arezzo (X Factor Italia), One Direction (X Factor UK) și Emily Middlemas (X Factor UK).

Sunt extrem de fericită că munca îmi este apreciată și la nivel internațional. Este o confirmare a muncii mele de zi cu zi și a orelor de studiu petrecute în sala de repetiții. X Factor Global mă determină nu doar să mă bucur de această realizare, dar mă ambiționează să mă mențin la aceleași standarde și chiar să le depășesc. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru faptul că au fost alături de mine în drumul spre îndeplinirea acestui vis”, a spus Raluca Răducanu, fondatoarea şi solista violonistă a proiectului Fata cu Vioara & Band.

Succesul coverului Billie Jean vine după interpretarea solo a piesei Every Breath You Take (The Police) prin intermediul căreia Raluca a fost remarcată pentru prima dată de către X Factor Global.

Anul acesta, Raluca Răducanu și-a lansat propriul proiect, trupa Fata cu Vioara & Band, fondată alături de șapte tineri artiști ai Universității Naționale de Muzică din București, în cadrul căreia Raluca a urmat cursurile Facultății de Interpretare Muzicală.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *