(P) Proiectul Digital Glamour are nevoie de voturile romanilor

By  | 


Pentru a ajunge între cei 20 de finalişti care vor avea oportunitatea să îşi prezinte proiectul în faţa a 400 de investitiori internaţionali, proiectul Digital Glamour are nevoie de voturile românilor până pe data de 3 Septembrie 2014. Poate vota orice român cu un singur click pe acest link.

 
În anul 2014 mare parte din comunicare s-a mutat pe Internet, iar timpul dedicat acesteia este mult mai mare. În acest proces de modernizare a comunicării se vorbeşte despre fenomenul "formelor fără fond". Media se cere completată cu un conţinut contextual, pentru ca brand-urile au nevoie de feedback din partea consumatorilor. În era digitală, succesul brand-urilor constă în îmbinarea armonioasă a formelor astfel încât prezenţa virtuală a brand-urilor în cadrul campaniilor să fie maximă, iar expunerea media să fie completată cu un conţinut calitativ. În Romania sunt peste 300 de bloguri şi peste 350 de website-uri adresate targetului feminin, iar Digital Glamour îşi propune să îi atragă într-o comunitate online activă şi în continuă căutare de oportunităţi pe această piaţă.
 

“Digital Glamour este o comunitate adresată bloggerilor şi jurnaliştilor care scriu pentru targetului feminin în mediul online romanesc.
Am creat această platformă pentru că mediul online evoluează în continuare, iar brandurile şi presa, respectiv bloggerii, caută noi moduri prin care să colaboreze mai efficient şi să obţină în cel mai scurt timp conţinut de calitate pentru cititorii online. Această comunitate vine în întâmpinarea lor.’’ declară Ştefania Stroe, fondatoarea proiectului.
 
Anul acesta, 1674 de proiecte din centrul şi estul europei au fost înscrise în competiţia Webit Founders Games, organizată de către Webit Global Congress, iar dintre acestea s-au selectat 33 de semi-finalişti la secţiunea Advertising, printre care şi proiectul echipei de tineri români, DigitalGlamor.ro.
 
Juriul va alege 20 de semi-finalişti care vor avea oportuninatea de a-şi prezenta proiectul în faţa a peste 400 de investitori şi potenţiali parteneri sau clienţi. În plus, cele mai votate 5 proiecte de către public vor avea şi ele oportunitatea de a se prezenta pe scena Webit în faţa celor 10.000 de participanţi la eveniment. Votul se poate exprima la acest link.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *