(P) Previziuni astrologice pentru anul 2014

By  | 


Daca vreti sa stiti ce va rezerva urmatorul an
in materie de sanatate, dragoste, cariera sau ce cadou sa oferiti in functie de zodia persoanei iubite, va asteptam pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta pe 30 nov. si 1 dec., in Centrul Vechi (Old City Pub), intre orele 12:00 – 19: 00, accesul fiind gratuit.

Datorita succesului primei editii si al feedback-ului pozitiv atat din partea colaboratorilor cat si a presei, pasionatii de astrologie si nu numai sunt invitati la primul targ de astrologie din Centrul Vechi pentru a intra in contact direct cu cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in acest domeniu. Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta dupa cerintele feng shui-ului şi vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

Va fi un eveniment unic, care se va desfasura intr-o noua locatie menita sa atraga atat publicul avizat dar, in special, pe cel care inca nu are curajul sa se avante in mistica lume a astrologiei. Zodiac Café, este primul targ de astrologie din Centrul Vechi, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.
 
Evenimentul este  promovat si sustinut de: Cosmopolitan.ro, Revista AstroGlob, Romania FengShui, Aimee.ro,  Calendarevenimente.ro, Ziarul Ring, SensoTV, Bucuresti FM, 121.ro, Eva.ro, Port.ro, Kudika.ro, Divahair.ro, Old City Pub, Magazin Ezoteric Mistique Tortoise, precum si de alte reviste de specialitate. 
 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *