(P) Premii si distractie pentru cei mici la Laboratorul Verde al Reciclarii

By  | 

Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar echipat cu tehnologie de ultimă generaţie, adaptat preferinţelor celor mici. Curioşii care vor trece pragul laboratorului vor avea parte de o mulţime de surprize: o animaţie 3D, un joc de echipă pe tablete PC şi o demonstraţie de colectare separată în zona numită Cubul Magic. 

Totodată, părinţii sunt răsplătiţi de real,- Hypermarket cu TVA-ul înapoi direct pe bon dacă achiziţionează, în acest interval de timp, jucării, biciclete, triciclete, role şi skateboard-uri. 

 Laboratorul Verde al Reciclării va ajunge în fiecare sfârşit de săptămână al lunii iulie, între orele 10.00-14-00 şi 17.00-20.00, în parcările real,- Hypermarket din Bucureşti, conform următorului program:

06-07 iulie – real,- Vitan

13-14 iulie – real,- Pallady

20-21 iulie – real,- Berceni

27-28 iulie – real,- Cotroceni

Concurs “Eco-Rom Ambalaje şi real,- Hypermarket te invită să te fotografiezi cu Laboratorul Verde al Reciclării”

Acesta se va desfăşura pe paginile de facebook Eco-Rom Ambalaje, Bucătar real,- sau Academia de Rechizite şi va oferi 12 premii pe toată perioada concursului, respectiv 3 premii pe săptămână, acestea constând în: 6 kit-uri eco de vară (minge de plajă, brăţară flexibilă şi frisbee) şi 6 sacoşe de colectare separată. 

Pentru a intra în posesia premiilor, participanţii trebuie să devină fani ai uneia dintre cele trei pagini de Facebook înscrise în concurs şi să publice o fotografie alături de Laboratul Verde al Reciclării sau de R-ECO în zilele de sâmbătă, duminică şi luni până în ora 14:00.Fotografiile cu cele mai multe ”like-uri” până luni la ora 17:00 câştigă un premiu eco.

Proiectul naţional Laboratorul Verde al Reciclării a fost lansat în septembrie 2012 şi s-a continuat până în iunie 2013. Caravana a ajuns în mai multe oraşe din ţară şi a implicat peste 10.000 de elevi de clasa a III-a. Proiectul va continua şi pe durata anului şcolar 2013/2014.

La nivel european, proiectul inovativ Laboratorul Verde al Reciclării a câştigat Golden Award for Excellence în cadrul competiţiei European CSR Awards, categoria Companii Mici şi Mijlocii. Juriul a apreciat conceptul creativ, impactul pozitiv avut la nivel naţional, cât şi parteneriatul benefic dezvoltat împreună cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *