(P) Pe tine cât te costă educația copilului tău? Cumpără-i un PC și fă o investiție în viitorul lui

Educația bună costă, acesta este un argument care este oferit mereu. Dar accesul la resurse nelimitate pentru copilul tău este accesibil, doar cu un simplu PC. Un computer este poate cel mai eficient instrument pentru școală pentru un copil, deoarece îi deschide o lume plină de noi oportunități și de informații, pe care le poate folosi pentru a-și dezvolta pasiunile. 

PC-urile actuale, cu tehnologie Intel, sunt atât de capabile încât nu te vor dezamăgi pentru o perioadă bună de timp și vei economisi cheltuielile legate de educația copilului tău. A-i cumpăra un PC este o investiție în educația acestuia, nu un cost, așa cum este încă perceput de mulți părinți.

Laptop 2 în 1 HP Pavilion x2

HP Pavilion x2

Computerele sunt esențiale în viața copiilor, mai ales în condițiile în care școlile au adoptat tehnologia în marea majoritate a activităților din clase și din afara lor. Copiii își fac temele, discută cu prietenii, se documentează de pe Internet cu ajutorul PC-urilor. De ce să nu aibă și acasă un PC performant care să-l ajute să își facă temele și să se pregătească pentru activitățile din clasă?

 

Cauți PC-ul potrivit pentru copilul tău?Ai la dispoziție o multitudine de opțiuni pe piața locală. Dacă vrei să îi cumperi un laptop clasic precum ASUS X555LB cu procesor Intel® Core™ sau unul 2 în 1, precum HP Pavilion x2 cu procesor Intel® Atom™ Z8300, copilul tău poate avea cele mai noi tehnologii. Laptop când ai nevoie, tabletă când vrei, dispozitivele 2 în 1 sunt PC-urile actuale și vin în două modele: detașabile (ecranul se detașează de tastatură și devine tabletă) sau convertibile (ecranul se răsucește la 360 de grade și dispozitivul poate fi folosit ca tabletă). Tu pe care îl alegi?

     Laptop ASUS X555LB

ASUS X555LB

Pentru mai multe detalii, verificați oferta de pe Altex.

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.