(P) OSHO – o experienta gourmet unica

By  | 

Iosif Ştefănescu, Chef OSHO Steak, recomandă din noul meniu OSHO excepţionalele Wagyu New York, preparate din cea mai cunoscută rasă japoneză Wagyu, care sunt crescute în condiţii speciale şi hrănite cu cereale, fibre, fructe şi bere, aromatale Black Angus Ribeye, delicatese precum Bison Ribeye sau specialităţile cum ar fi Royal Osho Burger, cu foie gras.  

Marcos Antonio Cano Ruiz, Chef OSHO Fish, recomandă pentru această vară faimosul Jamon Pata Negra, dar şi savuroasele platouri Boiled Marsicada, cu creveţi şi languste sau trilogia Seafood, cu caracatiţă, creveţi şi midii sau caracatiţă şi tonul pe grătar. 

Iscusinţa bucătarilor OSHO a fost savurată şi de personalităţi internaţionale precum: Sharon Stone, Nicolas Cage sau membrii Buena Vista Social Club!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *