(P) NUBA – singurul restaurant asian – fusion cu influențe peruane

Restaurantul NUBA din Nordul capitalei s-a făcut remarcat în ultele luni datorită petrecerilor răsunătoare din serile de joi, vineri și sâmbătă, unde au concertat artiști celebri precum INNA, Carla’s Dreams, Loredana sau Damian & Brothers însă, nu toată lumea cunoaște specificul și exclusivitate preparatelor culinare ale restaurantului.

Noi am încercat și vă recomandăm meniul NUBA by Chef Cătălin Petrescu care este unul asian – fusion cu înfluențe peruane, atent coceput, testat și îmbunătățit de la deschiderea restaurantului acum aproape un an, și până în prezent.

Atenția bucătarilor atât pentru gust, cât și pentru calitatea preparatelor nu este deloc de neglijat. Majoritatea ingredientelor este de origini controlate și importate din țările de referință pentru fiecare în parte.

„Pentru calitatea pe care noi dorim să o oferim clientilor depunem destul de mult efort. Întreg procesul de achiziție al materiei prime ce provine din Japonia, Uruguay, Noua Zeelanda sau America Latina, se desfășoară prin intermediul celor mai dedicate companii de distribuție alimentară din Europa. Nu este deloc simplu însă suntem convinși că acesta este un aspect important care face diferența între restaurantul NUBA și alte restaurante mai mult sau mai puțin similare”, spune Managererul Administrativ al restaurantului NUBA.

Printre cele mai apreciate preparate se numără:

Sea Bass-ul Chilian cu Risotto și lapte de cocos

img_3257
Beef Donburi cu muschi de vită din Uruguay, ciuperci Siitake și varză Bok Choy

img_3260

Mini „Burgerii” cu Foie Gras, St. Jaques și orez prăjit

nuba-1-0010

Duo Fish Tacos cu pastă de avocado și spicy sauce

img_3250

…dar și deja faimosul desert Pavlova preparat de unul dintre puținii Chef Pastiseri din București, Rareș Cristian-Dinu

13729094_1315796428449369_4902093896608909083_n
Restaurantul cu servire a-la-carte este deschis în fiecare zi între orele 13:00 si 00:00, iar în serile de joi și până sâmbătă inclusiv, atmosfera de louge durează până după miezul nopții.

party-nuba

Facebook NUBA

Booking No : +40768226822

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.