(P) NUBA Beach Club – cea mai exclusivista petrecere de 1 mai din Mamaia

Antonis Remos, Gianluca Vacchi si Jean Roch (patronul faimosului lant de cluburi VIP ROOM) vor fi amfitrionii celei mai exclusivite petreceri de 1 mai din România. La cererea publicului, cel mai în vogă brand de restaurante și entertainment, NUBA, l-a invitat pentru a 2-a oară în țară pe mega-star-ul Gianluca Vacchi, de această dată în cadrul petrecerii de 1 mai ce va avea loc la noua locație NUBA Beach Club din zona Mamaia Nord.

In doar doi ani si jumatate de la lansarea oficiala a primei locatii, restaurantul Nuba de pe strada Grigore Gafencu, in zona Herastrau din Bucurestiului, brandul Nuba ajunge pe Litoralul Marii Negre, in Mamaia Nord. Iar patronii promit că brandul Nuba va ajunge şi în alte zone din România.Evenimentul de 1 mai va fi unul de poveste, petrecerea va ține 3 zile și 3 nopți iar printre invitați se numără și celebrul cântăreț de muzică grecească cu influențe pop, Antonis Remos ce a făcut deja o tradiține din a deschide și a închide sezonul petrecerilor de vară la Mykonos.

Atonis Remos este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de origine greacă, câștigând chiar și un disc de aur cu soudtrak-ul filumul “I Agapi Einai Elefantas” (“Dragostea este un elefant”). Tot el a cântat în duet cu Eros Ramazzotti și Julio Iglesias și este unul dintre preferații lui Leonardo DiCaprio.

Antonis Remos va concerta în exclusivitate la NUBA Beach Club în cadrul petrecerii de zi pe data de 28.04 iar Gianluca Vacchi va antrena atmosfera cu un DJ set vibrant pe data de 29.04, urmând ca pe 30.04 să aibă loc un Rose Brunch ce va închide petrecerea de 3 zile organizată de Grupul NUBA.

Gianluca Vacchi va face din nou show, de data aceasta pe plaja Mamaia Nord, cu aceeași excentricitate de care a dat dovadă și în vara anului 2017 când a fost prezent la #NubaSummervibes, locația NUBA de pe malul lacului Herăstrău, în zona de Nord a capitalei.

In cea de-a 3-a zi a super petrecerii NUBA #1MAI, gazda va fi Jean Roch patronul celui mai faimos lant de cluburi exclusiviste din lume, VIP ROOM.

NUBA Beach Club, o locatie ce a beneficiat de o investitie de peste 2 milioane de euro este noul pol de distracție și entertainment de la malul Mării Negre va cuprinde o zonă de plajă, piscină, louge și restaurant, și va fi inaugurat pe data de 28 aprilie, urmând ca mai apoi să fie deschis pe tot parcusul verii, în fiecare zi. Programul de vară al locației include multe evenimente și multi artiști internaționali și autohtoni.

“Este important sa creezi un lifestyle in jurul brand-ului tau. NUBA este un lifestyle. Fie ca iesi intr-o seara la cina sau la petrecere, fie ca doresti sa servesti micul dejun sau pranzul in inima orasului sau, de anul acesta, esti la mare si doresti sa petreci, mananci sau, de ce nu, ateriza la malul marii direct cu elicopterul, NUBA iti ofera toate aceste posibilitati conturandu-ti un lifestyle complet” Mihai Scarlat, director de comunicare al grupului NUBA.

Atât NUBA Beach Club din Mamaia Nord, cât și #NubaSummervibes din București vor fi deschise pe toată perioada verii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.