(P) Noul concept SOFA marca Chef Anne Ampawan

Pentru ca bucatariile diverse ale lumii devin puncte de interes si subiecte hip de discutie, SOFA isi propune sa runeasca culturi, gusturi si preparate sub umbrela unui singur restaurant deservit de o bucatarie WORLD CUSINE.

NOUL CONCEPT al restaurantului SOFA a luat nastere o data cu preluarea sa de catre Chef Anne Ampawan impreuna cu entertainer-ul si omul de televiziune genovez Michele Serrano.

Aceasta alaturare dintre cultura thailandeza si italiana a produs ideea inedita a primului restaurant WORLD CUSINE din Bucuresti.

Noul restaurant SOFA detine multe atuuri de loc de neglijat. Printre ele se afla experienta culinara marca Anne Ampawan ce a cucerit deja Bucurestiul o data cu lansarea primului si singurului restaurant autentic thailandez si, maiestria bucatarului sef, Chef TJ, ce detine un CV cu bucatarii apartinand a numeroase hoteluri de 5 stele , si experienta in entertainment acumulata de Mr. Serrano in Genova datorita celor trei restaurante detinute in reginue, Il Balcone, Sal y Mar si Le Colonne, avand atributele unui “restaurant dansant“ dupa cum Michele insusi le denumeste.

Un alt atu de luat in seama este statutul noul restaurant de lounge oficial The INDEPENDET Prosecco, bautura super premium ce a luat nastere din imbinarea dintre brand-ul italienesc de accesorii in mare voga ITALA INDEPENDENT si producatorul deja cunoscutului prosecco Fantinel. Astfel, a rezultat bautura oficiala a brandului ITALIA INDEPENDENT, “The INDEPENDENT Prosecco”.

Noul restaurant SOFA, si-a deschis portile de curand cu un designe complet nou si va invita la o experienta culinara in Strada Badbu Vacarescu 241 A in fiecare zi intre orele 8 AM si 11:45 PM.

In data de 26 Iunie va avea loc primul eveniment din seria de cocktail dinners | The INDEPENDENT Evening |

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise