(P) Noul Always Ultra – pana la 100% protecţie, pana la 0% miros neplacut

By  | 

Noul Always Ultra cu tehnologie ONT (Oder Neutralization Tehnology) asigură până la 100% protecţie împotriva scurgerilor şi până la 0% miros neplăcut, printr-un mecanism de control foarte eficient, pentru ca tu să te poţi bucura de orice clipă, fără a-ţi mai face griji. Combinând protecţia cu noua tehnologie de neutralizare a mirosurilor neplăcute, noul Always Ultra îţi oferă prospeţime la cel mai înalt nivel, putând astfel să savurezi la maximum fiecare zi petrecută alături de persoanele dragi ţie. 

Medicul ginecolog Viorica Chiriţă, expert Always, a amintit problemele şi dificultăţile pe care pacientele sale le întâmpină în zilele delicate. Printre cele mai frecvent întâlnite, se numără neliniştea pacientelor faţă de capacitatea de protecţie a absorbantului şi faţă de prezenţa mirosului neplăcut. „Mirosul neplăcut apare atunci când PH-ul vaginului este dezechilibrat şi determină modificări ale florei vaginale. Sigur că sunt situaţii care semnalează prezenţa unei probleme, caz în care este necesară consultarea unui medic specialist, dar şi situaţii în care noi ne îngrijorăm fără rost. Pentru că femeile sunt foarte lucide în privinţa corpului lor, este esenţial să se simtă protejate în zilele delicate. Vulnerabilitatea pe care femeile o simt în aceste zile nu trebuie să se traducă prin disconfort fizic, dacă folosesc produsul care le asigură cea mai bună protecţie. Atât ca femeie, cât şi ca medic, eu găsesc un adevărat aliat în Always”, a afirmat Viorica Chiriţă.

Medicul psiholog Cristiana Haica a subliniat importanţa confortului psihic al femeilor, în special în zilele delicate, când devin brusc foarte sensibile şi conştiente de vulnerabilitatea lor fizică. „Femeile se simt bine atunci când sunt înconjurate de prietenii lor, când nu resimt un disconfort în a se apropia de cei dragi. Atunci când întâmpină dificultăţi în acest sens, când nu se pot relaxa fizic şi psihic, femeile devin irascibile, frustrate, chiar anxioase, iar asta le afectează comportamentul şi chiar sănătatea. Este important ca femeile să folosească produse care să le dea încredere în ele însele şi care să le convingă că nu trebui să aibă vreo grijă. Şi aici intervine Always.”

Intră şi tu pe pagina de Facebook NoiFetele şi hai sa stăm de vorbă ca între fete! Ia parte la studiul nostru, pentru a identifica împreună care sunt cele mai mari îngrijorări ale tale şi a ne ajuta astfel să venim cu cele mai bune soluţii pentru confortul tău!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *