(P) NEW HotSpot in Town. FUMETTO.

By  | 

Dupa cum spune si sloganul restaurantului “ Eat By Day Dance By Night “, localul ne-a atras atentia prin diversitatea de intrebuintari si activitatea sa continua.

Fie ca este mic dejun, pranz sau cina, fie ca este luni dimineata sau sambata noapte, FUMETTO gazduieste evenimente sau dupa-amieze linistite pentru orice moment din saptamana.

Bucataria restaurantului este una urbana cu influente napoletane. Cele doua atribute deriva din experienta celor doi Chef bucatari. Gavrila Dan Mihai cu o experienta de peste 15 ani atat in restaurante – hotel precum Marriott cat si restaurant boutique-uri din Bucuresti si nu numai.

Un aport aparte a fost adus si de cel de-al doilea chef bucatar Aldo Pinto cu 30 de ani de experinta in Sudul Italiei dar si Forte de Marmi, Grosetto, Siena, Suedia sau Spania,  specializat pe bucataria italieneasca – napoletana , peste si fructe de mare.

FUMETTO a devenit in ultima perioada un hot-spot al Bucurestiului datorita petrecerilor organizate in fiecare joi si sambata seara dar si a cinelor vibrante din serile de vineri ce urmeaza trand-ul evenimentelor de tip Dinner&Party , unde clientii pot servi cina iar mai apoi petrece datorita unui DJ Act inspirat.

Va recomandam sa urmariti cu atentie evolutia restaurantului si sa incercati signature dish-urile sale precum Grilled Wild Octopus sau Porcini & Black Truffle Risotto.

In perioada urmatoare FUMETTO va continua seria de petreceri saptamanale si va dezvolta si un nou concept pentru vara ce urmeaza.

FUMETTO – Buzesti 55 – Victory Square.


Comments

comments