(P) Naomi Campbell lanseaza Queen of Gold

By  | 

Primul model de culoare care pozează pentru coperta revisei Vogue, Naomi Campbell se poate lăuda cu o carieră impresionantă, dar care nu a luat încă sfârşit! Model şi femeie de afaceri de succes, Naomi şi-a lansat primul parfum care îi poartă şi numele încă din 1999. Succesul lui nu s-a datorat doar popularităţii de care se bucură modelul ci datorită aromei sale exotice floral-fructate.

Naomi şi-a început cariera de model încă de la vârsta de 15 ani, când studia în Italia. Campbell s-a născut în Anglia, dar succesul ei nu a avut margini, făcând parte din generaţia de aur a super-modelelor. După 25 de ani de activitate în industria de modă, Naomi a lansat un nou parfum care să ne ajute să ne simţim atractive, admirate, fabuloase, la fel ca ea!

Queen of Gold te face să te simţi într-adevăr ca o regină. Designul sticlei a fost inspirat de linia de parfumuri Signature, iar îmbinarea auriului luxuriant cu negrul misterios simbolizează latura puternică şi sofisticată a lui Naomi Campbell.

Parfumul este inspirat de ingrediente preţioase la care în timpuri străvechi doar zeii aveau acces. Notele de vârf sunt de pară zemoasă, cremă de coacăze negre, fructul pasiunii, notele de mijloc sunt de prună, iasomie stelată, frezie şi petale de trandafiri, iar notele de bază sunt de ciocolată neagră, moxalone, creamy, lemn de santal şi vanilie. 

Când vrei să te simţi ca o regină exotică, încearcă fabulosul parfum Queen of Gold al lui Naomi Campbell!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *