(P) MUSIC CHANNEL incepe vara cu o schimbare radicala!

Fresh, dinamic, cu o grafica noua si emisiuni cool, Music Channel trece, din 1 iunie, la grila de vara. Piesele noi, dar si hit-urile momentului, continutul interactiv si continua comunicare cu fanii in social media fac din Music Channel postul muzical preferat al tinerilor.

Music Channel s-a adaptat constat la cerintele tinerilor si este singurul post din Romania care difuzeaza toate genurile muzicale si mizeaza pe artisti cool care nu sunt difuzati de alte canale tv. La 8 ani de la lansare, Music Channel vine cu prima schimbare majora, modificarea graficii de post si o noua grila fresh, urbana si foarte cool, in care o sa  se regaseasca in continuare artisti din zona hip hop si alternativa.MC_RF3Grila de vara contine emisiuni noi, topuri interactive, primul social media chart din Romania, dar si productii care au facut istorie pe postul muzical. Luni, miercuri si vineri, de la 07:00, 15:00 si 19:00 asculti live artistii tai preferati in cadrul ProFM Live Session. De la 08:00 la 09:00, de luni pana vineri, muzica buna se vede la Morning Mix, 3 play sau Versus.

Si pentru ca la Music Channel muzica e cea care conteaza, in fiecare zi din saptamana, la 11:00 ai 11 videos we’re loving right now”, adica 11 videoclipuri alese de Music Channel.

News este jurnalul de stiri muzicale din Romania care iti aduce toate informatiile de care ai nevoie despre artisti locali si internationala. Cele mai noi videoclipuri le vezi la Music Channel de luni pana vineri de la ora 16:00.

“Grila Music Channel este adaptata la cerintele tinerilor din Romania, iar in playlistul nostru se regasesc toate genurile muzicale. Cuvintele cheie sunt interactivitatea si varietatea, asa ca la Music Channel vedeti artisti consacrati dar si artisti noi, pe care ii sustinem chiar de la lansare. Music Channel este cel mai complex post de muzica din Romania cu un mix perfect intre piesele de top 40 dar si piese pe care noi le facem hituri, piese ce nu se aud sau vad pe alte canale!’ a declarat Giovanni Francesco CEO Music Channel.MC_RF2 (1)

Din 1 iunie, la Music Channel, weekend-ul este plin de muzica buna. Euro Top 20, prezentat de Krem, se vede de la 10:00. De la 13:00 incep  Weekend-urile Tematice, iar Sambata seara DJ Andi is in the mix, seara de duminca se incheie cu Dance Chart. 

Mai multe detalii despre modificarile din grila Music Channel pot fi accesate pe www.1music.ro sau pe pagina de Facebook Music Channel.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.